MEDS betalar hälften av högkostnadsskyddet för pensionärer i september

*innehåller annonslänk genom reklam för MEDS*

Toppenerbjudande från MEDS i september om man är pensionär - 61 +

De betalar tillbaka hälften av högkostnadsskyddet på receptbelagda läkemedel köpta under september . Synd att det fattas 10 år av ålder på mig , för mitt högkostnadsskydd börjar om nästa vecka

Att vara sjuk är inte självvalt, därför vill vi på MEDS vara en hjälpande hand på vägen till att må bättre och tar därför tag i de ofantligt dyra högkostnadsskydden under september månad.

Nu behöver du som pensionär* inte stå för hela kostnaden själv fram till 1 125 kr, utan vi på MEDS står för hälften! Din subvention börjar helt enkelt från den första kronan du spenderar på receptbelagd medicin. Så bra!

Hur fungerar vårt högkostnadsskydd?

Att behöva betala fullpris för sina mediciner upp till 1 125 kr är inte okej! Om du som pensionär* köper din receptbelagda medicin hos oss under september återbetalar vi helt enkelt dig för halva kostnaden upp till 1 125 kr, en mellanskillnad du får tillbaka på kontot inom några bankdagar. När du har handlat receptbelagda mediciner för 1 125 kr återgår du sedan till statens befintliga rabattsystem vilket ger 50, 25 och sedan 10 procents rabatt på medicin upp till 2 250 kr då det sedan blir gratis.

Erbjudandet gäller enbart för receptbeställningar inom förmån genomförda under september månad 2018.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Jag


<a href='http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=797394&f=true' target='_blank' class=nohover><img src='http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=797394&p=9&f=true' height=240 width=160 border=0 /></a>