Sådär ja, nu har ni lyckats igen, ni som tycker om att trycka ner andra genom att klistra era påhitt och påhopp.
Om man inte är gjord av teflon fastnar även felaktiga anklagelser på en och gör en ledsen och illa till mods

Jag orkar faktiskt inte svara på kommentarer om det här sen.
Det är inte synd om mig heller

Om man nu ska ta upp ämnet mobbning, så kan jag berätta att jag har varit mobbad på många olika sätt.
Från barndom till nu.
-Anna-Karin är lite "speciell"
-Så där beter sig inte flickor
Orkar inte rada upp allt
Barn och vuxna människor mobbade mig som liten för att jag stack ut
Jag kanske bröt på finska också
Med ett hetsigt humör blir man ett tacksamt offer.
Fysisk misshandel har jag sluppit, ibland undrar jag om det inte hade varit enklare att ta, eller inte.
Min första lärare i lågstadiet såg det som sin uppgift att ständigt tvåla till mig, antagligen för att jag kunde läsa och skriva. och räkna och krävde att få gå vidare och lära mig ännu mer.
Och sen har det fortsatt genom åren med pikar, utfrysning och känslan av att jag alltid gör fel, även när jag inte gör fel.

Efter ett antal kraschar är jag nu förtidspensionär och bloggar om sådant som intresserar mig och som jag tycker är roligt.
Att utså split och tvedräkt och försöka styra andra har aldrig varit min melodi, inte heller att bli styrd och manipulerad, då sparkar jag bakut.
Om jag är så hemsk och ogin och inte vågar länka till andra för att missa en femtiolapp på Lyko, eller ni som tror att jag är sån kan bara strunta i mig och min blogg. Jag är människa som alla andra och har aldrig haft för avsikt att såra eller kränka någon.

Men jag har med åren kommit underfund med hur en del ställer till det med insinuationer, drama och rena lögner för att röra om i grytan och gotta sig åt vad dom ställer till med.
Sådant beteende kallar jag mobbning.

Gillar

Kommentarer

Eva
Eva,
Är det inte så att den som mobbar andra, själv är den som mår dåligast och måste trycka ner den som de egentligen beundrar och tycker gör något bra. Och varför läser mobbaren en blogg som denne tycker är så dålig? Det finns ju en delete knapp på alla datorer. Din blogg är den som jag följt hela tiden sedan jag hittade den. Din blogg är mycket upplysande och bra, plus alla bilder på dina djur som man får som bonus.
survivan
,
LKandLife
,
♥️🤗 nouw.com/lkandlife
survivan
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Jag


<a href='http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=797394&f=true' target='_blank' class=nohover><img src='http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=797394&p=9&f=true' height=240 width=160 border=0 /></a>

Liknande inlägg