Nu söker vi 200 deltagare som har besvär med torra ögon!

En av fem vuxna svenskar har problem med torra och trötta ögon i varierande grad, och orsakerna är flera bl a ökad användning av datorskärmar och smartphones som gör att man blinkar färre gånger. Andra vanliga orsaker är användning av kontaktlinser, rökning och vistelse i miljöer med air condition samt läkemedelsbiverkningar.

Den som har torra ögon upplever ofta att det bränner, svider eller skaver i ögonen, att de är trötta och röda, rinner hela tiden och att det är svårt att sätta i kontaktlinser.

HYLO-GEL ögondroppar är långtidsverkande ögondroppar vid ihållande torrhetskänsla. HYLO-GEL ögondroppar ger intensiv, terapeutisk smörjning av ögat vid allvarligare och ihållande torrhetskänsla och efter kirurgiska ingrepp. HYLO-GEL ögondroppar passar även kontaktlinsbärare.

HYLO-GEL ögondroppar innehåller hög koncentration hyaluronsyra som ger en långvarig lindring för ögat, utan att ge dimsyn.

Rekommenderad dos är 1 droppe, 3-4 gånger dagligen. HYLO-GEL® är skonsam mot ögat, helt fri från konserveringsmedel och behandlingstiden är obegränsad.

Sista förbrukningsdatum är 6 månader efter bruten förpackning.

Ansök HÄR

Gillar

Kommentarer

KnepoKnåp
,
IP: 82.99.3.229

Jag


<a href='http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=797394&f=true' target='_blank' class=nohover><img src='http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=797394&p=9&f=true' height=240 width=160 border=0 /></a>

Liknande inlägg