Gratis bullar på fredag till lördagens digitala kosläpp

Kolla på kartan HÄR om det finns ett konditori nära dig där du kan hämta upp till 4 bullar gratis

Ännu syns inga bullmarkörer på kartan men de dyker nog upp snart

På fredag kommer du som bor nära något av konditorierna längre ned ned kunna gå dit och få bullar. Använd kartan och leta efter ställen som är markerade med en bulle. Vänta sedan med att äta bullen till lördagens livesändning för bästa möjliga upplevelse. Du kan så klart äta den redan på fredag men då får du lova att i alla fall tänka på kosläpp under tiden du äter.

Varför?

Det här är vårt sätt att stötta bagerier och konditorier runt om i landet nu när de behöver det som mest. Och en vår utan bullar hade inte känts rätt, eller hur?

Först till kvarn!

Varje konditori har cirka 250 bullar. Högst fyra per person. Det är alltså ganska troligt att bullarna kommer ta slut, så försök vara ute i god tid.

Kom ihåg att hålla avstånd vid eventuell kö. En tumregel perfekt för ändamålet: tänk att det ska få plats en ko mellan dig och personen framför.

Gillar

Kommentarer

Jag

<a href='http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=797394&f=true' target='_blank' class=nohover><img src='http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=797394&p=9&f=true' height=240 width=160 border=0 /></a>

Liknande inlägg