Få en Smakbox på köpet när du beställer...

... Så länge lagret räcker får man senaste Smakbox på köpet plus oktoberboxen för 179 kr totalt med min kod mkz55m som ger 10 procent rabatt på första boxen.

Maken fick beställa genom min länk. Han kommer att säga upp den när han fått boxarna. Det räcker med en prenumeration för oss.

Jag vann ju oktober boxen i #5favoriter tävlingen så min blir gratis och maken får 2 boxar för 179 kr.

Beställ HÄR och ange koden mkz55m

Nu kan man välja mellan vanliga Smakbox och Smakbox balans. Jag kommer att fortsätta med vanliga Smakbox, den är tillräckligt nyttig för mig 😂😂

Vad är då Smakbox Balans? Den innehåller lika många produkter som förut (ca 15 st) till samma värde (350 - 450 kr) och samma kostnad (199 kr/box). I den här boxen fokuserar vi på mer vegetariska alternativ och recept. En del av sötsakerna är utbytta mot lite annat gott. Ibland finns helt glutenfria produkter med och vissa med låg glutenhalt. Skickar vi med mjölk- eller laktosfria produkterna är det oftast i denna box de finns med. En hel del produkter är samma i både Smakbox och Smakbox Balans, ex kryddor och smaksättning. 

Gillar

Kommentarer

Jag

<a href='http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=797394&f=true' target='_blank' class=nohover><img src='http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=797394&p=9&f=true' height=240 width=160 border=0 /></a>