... Jag kom nyss på att vi har varsitt gratis Resia presentkort på 200 kr som vi wrappade förut.
Är det någon som vet ifall 200 kr på Resia fortfarande finns för nya Wrappare? När jag tittade i lådan hittade jag varsin 5 € sedel, också gratis från wrapp när de hade Forex kampanjen i somras.

I det HÄR inlägget hittar du koderna som ger 200 kr gratis, kanske 300 kr om biokoden fortfarande gäller, till nya Wrappare

Och mitt värdebevis från Viking Line som kom med posten i januari när jag fyllde 50 år, dygnskryss till Mariehamn för 2-4 personer i seaside hytt och frukost buffé gratis. Den måste jag använda innan nyår. Biobiljetter och Stadium presentkort.

Det är nog det här som är så ocharmigt med adhd, från stiltje till tornado på ett ögonblick, med allt som uppenbarar sig från gömmor man glömt.

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
,
Vilken skattkista!nouw.com/passionärsliv
survivan
,
Ja, tur att jag kom på att jag hade den 😂nouw.com/survivan
Mia S
Mia S,
Ett tips är att ha en låda el korg där allt som har med rabatter o presentkort att göra hör hemma! Gör inget om det är lite oordning i korgen om man vet att det man letar efter finns där!
survivan
,
Jag hade dom i en låda med presentkort, hade lyckats glömma bort lådan med innehåll bara 😆nouw.com/survivan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Jag


<a href='http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=797394&f=true' target='_blank' class=nohover><img src='http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=797394&p=9&f=true' height=240 width=160 border=0 /></a>