Jag blev lite paff när jag såg att jag vunnit 4 par gummistövlar i en Felix tävling :)

Ett par till mig och ett par till U och varsitt par till barnbarnen , hoppas att jag tog rätt storlekar till dem för tävlingen var i augusti.

Tävlingen pågår 13 aug – 28 okt 2018 och är öppen för alla som är bosatta i Sverige. Anställda eller anhöringa till anställda på Orkla Foods Sverige AB, PS Action, Tretorn AB och Change Reklambyrå AB får inte delta i tävlingen.

Tävlingsvinsten är 2 par vuxenstövlar och 2 par barnstövlar från Tretorn till ett värde av ca 1900 kr. Vuxenstövlarna finns i storlekarna 36-45. Barnstövlarna finns i storlekarna 21-35. Vi reserverar oss för att storlekarna eller färgerna kan ta slut, eller att en stövelmodell ersätts med en annan. Vinsten skickas kostnadsfritt till vinnarens närmaste uthämtningsställe. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller andra produkter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

  • .

Gillar

Kommentarer

barbamammagratis
,
Grattis vilka bra vinster.nouw.com/barbamammagratis
vetduvad
,
Grattis! Vilken bra vinst!nouw.com/vetduvad
IP: 82.99.3.229

Jag


<a href='http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=797394&f=true' target='_blank' class=nohover><img src='http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=797394&p=9&f=true' height=240 width=160 border=0 /></a>

Liknande inlägg