Beställningen från Lyko...Och Lykobox Summer Edition ute nu

Innehåller affiliate-länkar

*innehåller annonslänk för Lyko*

Min LYKO beställning från Maria Åkerberg kampanjen är nu öppnad och testad

Första gången jag provar MÅ och är väldigt positiv till deras produkter

Om du ännu inte är kund hos Lyko får du 100 KR RABATT VID KÖP FÖR 300 KR

Nu finns Lykobox Summer Edition att beställa för 199 kr

Proppad med fina sommarmåsten


Denna box innehåller:

Cicamed serum c 7,5 ml är ett skyddande och återfuktande vitaminserum rikt på kraftfulla antioxidanter och effektiva fuktgivare.

Emite long lash mascara är det perfekta valet för dig som önskar en skonsam vattenfast mascara som ger långa fylliga och separerade fransar med vacker glans.

Hawaiian Tropic satin protection 100 ml (spf15 eller spf30) är en dermatologiskt testad solskyddskräm med UVA- och UVB-skydd.

Nevin Cosmetics the Empress collection 4 g tillhör en kollektion med 12 förföriska och flörtiga matta nyanser. Den krämiga konsistensen ger en bekväm och skön känsla på läpparna.

REN Skincare ready steady glow daily AHA tonic 50 ml är en exfolierande tonic som boostar lystern och hjälper till att förebygga pigmentering och ojämn hudton.

Toni&Guy Body Amplify Creation Hairspray 100 ml är en avslutande hårspray som ger volym kontroll och stadga åt din frisyr.

DeoDoc intimtvål 50ml är framtagen i samarbete med bloggaren Nicole Falciani. Den har en mild allergenfri blommig/fruktig doft. Tvålen är pH-balanserad och 100% vegan-friendly. Observera! Limited Edition - endast hos LYKO!

Bellapierre Cosmetics Glow Roller Highlighter 2g säljs i ett kit om 6 stycken highlighters i olika nyanser avsedda att passa olika hudtoner och behov/önskemål. Rena fina pigment som enkelt kan suddas för ett sömlöst resultat.

Värde ca: 770kr

​Resencera något du köpt på Lyko Social och tagga med #tävling så kan du vinna produkter för 1000 kr

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Jag


<a href='http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=797394&f=true' target='_blank' class=nohover><img src='http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=797394&p=9&f=true' height=240 width=160 border=0 /></a>