Efter att ha provat bara Biotherm Life Plankton Elixir är jag glad att jag inte använde masken och ögon creme också

Till vänster är före bilden tagen för 5 dagar sedan , till höger efter , alldeles nyss . Man kan ju säga att huden är rosigare nu....

Men jag vet att jag har känslig hud som lätt får rosacea av starka produkter så jag visste att det kunde bli så här . Det kryssade jag även i när jag ansökte om att få testa produkterna .

Tur att jag hade några små provförpackningar av elixiret som jag fått från olika tidningar som jag använt . Nu kan någon annan istället få glädje av dem .

Det känns riktigt taskigt att skriva det här och visa bilderna efter att ha fått hem paketet med så här fina dyra produkter , men tyvärr klarar inte min hud av dem

Jag är ändå glad och tacksam över att blivit utvald att få testa dessa produkter . Det kunde ju ha fungerat :)

Life Plankton Elixir är ett multifunktionellt serum för alla hudtyper och det första steget till en vacker och välvårdad hud.


Redan efter åtta dagar upplevs hudens kvalitet som förbättrad och med tiden blir den fastare och jämnare med färre, fina linjer. Huden blir mjuk, smidig och återfuktad, och får en förnyad lyster. Helt enkelt ett äkta hudvårdsmirakel.

Life Plankton Elixir används som ett serum morgon och kväll efter rengöring, innan din dag- eller nattcrème. Det är enkelt att massera in i huden med hjälp av den medföljande pipetten. Serumet kan också användas runt ögonen innan du applicerar ögoncrème.

LIFE PLANKTON EYE är en ögonkräm som stärker ögonområdet mot dagliga aggressioner och förhindrar fina linjer samt slätar ut ögonområdet. Redan efter 8 dagar uppleves hudens kvalitet i ögatmrådet förbättrad. Med tiden minskar fina linjer och synligheten av mörkare påsar. Den lätta närande gelcremen lämnar huden uppfriskad och strålande.

Innehåller 5% LIFE PLANKTON™ - Biotherms signatur ingrediens som är känd för sina regenererande egenskaper. LIFE PLANKTON EYE appliceras på ögonområdet, ögonlock och område upp till brynen - morgon och kväll.

LIFE PLANKTON ESSENCE-IN-MASK SHEET MASK är en näringsrik engångs mask som lugnar och återfuktar huden och ger den förnyat lyster, oavsett ålder och hudtyp. Masken är gjord av ekologisk bomull och genomfuktad med Life Plankton Essence.


Innehåller 5% LIFE PLANKTON™ - Biotherms signatur ingrediens som är känd för sina regenererande egenskaper. LIFE PLANKTON ESSENCE-IN-MACHINE SHEET MASK används efter rengöring. Låt masken sitta i 8 minuter, massera in överflödig LIFE PLANKTON ESSENCE i huden.
  • .

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
,
Så hemskt och tråkigt samtidigt. Det var jätte bra att produkterna var gratis. nouw.com/enitalienareisverige
Camilla_fre
,
Om du vill ge bort produkterna så tar jag dem gärna. Frakten kan ju inte bli allt för dyr. nouw.com/camilla_fre
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Jag


<a href='http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=797394&f=true' target='_blank' class=nohover><img src='http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=797394&p=9&f=true' height=240 width=160 border=0 /></a>