Denna fredagsmorgon steg jag upp mycket tidigare än vanligt. Jag kunde knappt sova den natten då jag var så nervöst inför besöket. Min man skulle följa med, men han bestämde sig för att stanna hemma med vår dotter. 

Här var jag och min svärmor precis utanför moskén. Som många kanske vet så måste vi kvinnor täcka sin kropp. Endast ansiktet, händer och fötter som får synas. Här bar jag bönekläder som jag fick låna av min svärmor. 

Här var kvinnornas ingång...

Skorna ska självklart lämnas utanför bönelokalen. Idag är det ovanligt lite folk....

'

Väl inne i lokalen finns även bönekläder och koranen för dem som vill läsa om guds lära. Tyvärr fanns det inget på engelska så jag bläddrade snabb igenom koranen :) 

Här finns även en toalett för att kunna tvätta sig...

Nu vaknar vår lilla busfrö...ska försöka göra ett inlägg lite senare :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När vi var i Libanon sist hade jag chansen att följa med min svärmor till en moské på en fredagsbön. Jag fick ta bilder inuti lokalen, men inte på människor som befinner sig där. 

Här är jag på "andra" våningen där alla kvinnorna är. Männen är på nedervåningen. 

Fler bilder kommer med nästa inlägg...

Likes

Comments

Det har blivit en riktigt trend med de färgglada mönstrade mössorna. De är super söta på små ungar och även på vuxna! Har därför sytt upp några mössor åt vår lilla tjej så att hon har några i ombyte! Och jag har även sytt upp några på beställning åt andra barn också...

Vår egen fotomodell


Likes

Comments

Kolla in min nya header + design. Lämna gärna kommentar vad ni tycker om den :) 

Likes

Comments

Medan lilla fröken ligger och vilar middag passade mamma på att sy klart lite kläder åt henne. Det blev en prickig tröja med ett par matchande byxa till. ÄLSKAR prickiga kläder och blev extra glad när jag hittade den här fleece liknande tyg. Passar perfekt nu när det är fortfarande super kall vissa dagar :) Har dock inte hunnit prova på henne ännu, men hoppas att det passar. Håller tummarna! Blir eventuellt bild på henne lite senare ;)

Likes

Comments

Här är några bilder från gårdagens bus på leklandet... 

Likes

Comments

Hittade ett par panellängder som har legat länge i skåpet. Jag är absolut inte bra på att ta fram gamla gardiner som jag har använt max EN gång. Dessvärre går jag hellre att köpa nya och fräscha. Därför är det ganska bra att kunna förvandla dem till något annat kul :) 

Vad tycks?

Vår lilla vardagsrum...

Älskar min konstväxt...

Likes

Comments

Länge sen jag gjorde en uppdatering här. Har inte riktigt haft tid att skriva här. Ska bli bättre på det i fortsättningen! 

Idag har vi varit på loppisrunda med mamma och Tarja. Behöver någon smart förvaring till alla leksaker vi har hemma. Hittade tyvärr inga "dugliga", men lite annat smått och gott för en billig peng :) 

En necessär till alla mina smink. Nu kan jag ha dem samlade på ett och samma ställe...

 

...och ännu mer leksaker...


...och en röd hålla till alla fjällkontroller så att man hittar de när man behöver...

Blir nog att vara hemma ikväll för vår lilla familj. Inte rolig att vara ute när det är snöstorm. Ha en fortsatt trevlig lördag!

 

Likes

Comments

Det var dags att ta ner julgardinen som hängde ett bra tag i köket. Jag hade ett stort tygbit som jag har köpt från IKEA i somras, men har inte hunnit göra något med den än. Då passade på att sy en ny gardinkappa till köket. Till det har vi också sytt några matchande kökshanddukar.Vad tycks? 

 

Likes

Comments

Har länge tänkt på att designa min blogg, men pga av bristande på kunskap och tid har jag tappat lite intresse. Som tur har jag världens bästa Jennie som kunde fixa allting åt mig. Nu är jag äntligen klar med min blogg! Är riktigt nöjd! Vad tycks??

Likes

Comments