Hej!
Regnig morgon men nu 16° och sol. Vi får hoppas att denna värme håller i sig tills imorgon då vi ska till brukshundsklubben och träna agility. Då blir det fokus på olika slalom ingångar och bommen.

Likes

Comments

Idag har vi varit på klubben och tränat agility i det fina vädret. Vi satte upp en bana på 14 hinder och körde den några gånger var. Nu har vi inga handbolls och innebandy matcher kvar så vi kommer vara på klubben mycket mer. Då blir det fler inlägg här:) Om ni vill se film från dagens träning så får ni kolla våran Instagram -> jaxochzico

Likes

Comments

Känner att det är dags att uppdatera er. Hanna har varit sjuk hela veckan och kommer inte kunna träna Jax på ett tag. Så det blir Claras uppgift att hålla igång honom. Vi vill ju inte att han ska tappa när han nu har blivit så duktigt. Så det blir träning ikväll med lite svårare kombinationer. Så håll utkik på Instagram för mer bilder.
PS. Första bilden är från somras🙈

Likes

Comments

Idag var det hård träning för Jax eftersom vi har varit på skidsemester. Under vecka 8 var Hannas farmor och farfar där och passade Jax och Zico, Expo var också där.

Dagens träning bestod av slalom och hinderflyt. Efter all hård träning har det äntligen gett resultat och han bara flög fram. Det var väldigt roligt att se att det går så bra nu för tiden. Nu väntas det hård träning för Jax med både mycket fys och agility på klubben. Det görs en nya joggingslinga här i Varberg och vi längtar tills den blir klar så att vi kan ta oss an den. Sen tycker både vi och hundarna att vi vill ha lite vår nu. Skulle vara skönt med lite värme.

Om 6 veckor är det påsklov och det ser vi fram emot. Vi har fått ett extra långt lov detta året, det är omkring 10 skoldagar som går bort för vi har fått några studiedagar på det. Då hoppas vi på bra agility väder.

Likes

Comments

Imorgon åker båda två på skidsemester och hundarna får stanna hemma. När vi kommer hem blir det mycket kontaktfältsträning, 2på2av. Vi började från början med det och nu har vi kommit en bit så vi ska fixa en nedgång på bommen hemma. Alltså blir det många bilder från träningen.

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering men vi ska försöka förbättra oss.

Dessa bilderna var från i lördags när jag var på stranden med hundarna, mamma var också med. Januari kan också vara väldigt fint utan snö.

// Hanna

Likes

Comments

Hej!

I helgen tävlade jag med Jax, sista tävingen för detta året. Tyvärr kan vi inte lägga in en av filmerna på ett lopp men två bilder från en träning innan tävlingarna. Han var väldigt duktig i lördags och lyssnade bra. I söndags var han för uppjagad och för trött för att fokusera. Men jag är väldigt nöjd med honom och nu är det bara att träna vidare till våren då det troligtvis kommer fler tävlingar och då vi kan utveckla mycket mer.

Likes

Comments

Idag fyller Hanna år och vi passade på att utnyttja det fina höst vädret med alla fina färger. Senare under dagen kommer också Expo till Varberg. Expo är också en shetland sheepdog. Igår fick vi höstlov och det känns så skönt. På onsdag ska vi till brukshundsklubben och ha lite träning. Det är en träning som är avsedd för ungdomar. Det blir lite agility, rallylydnad och så får man testa på lite tricks.

Likes

Comments

Hej!

Idag var vi ute i fårhagen och hundarna fick springa av sig ordentligt. Jax sprang som en tok och Zico vallade in honom, så höll de på hela rundan. Imorgon ska Jax och Zico tävla rally KM. Jax tävlar nybörjare och Zico avancerad :)

Likes

Comments