Jaha och vart tog solen vägen? Matte säger att det är skönt att det regnar men jag vet inte jag. Bara för att hon slipper gå ut och kissa då!
Tog upp det där med SÄPO angående att vi inte får vara i sängen och soffan och tänka sig det fungerade. Så nu är jag lite nöjd igen förutom att husse, matte och Rocky envisas med att ligga där också.
Annars har det inte hänt något, Rocky har varit in till doktorn, matte sade att han fått nåt tp-anfall. Inte förvånad, han har ju alltid varit lite konstig den där.
Nä, nu lär jag säga åt matte att ligga still så jag kan sova!

Natt!

Likes

Comments

Tänkte jag skulle ställa upp i Vasaloppet i år. Har hyrt en skidpulka och trimmat Rocky till max. Är nöjd med träningen har blivit många mil över mossa och sten, även pulspass i snön. Så själv avnjuter jag Vasaloppet i pulkan med fårskinnspälsar och en leversnittsdrink eller två. Hoppas Rocky håller ända in till Mora siktar på en första plats.

Tjarrråååå!

Likes

Comments

Är väl tillbaka med bloggandet då efter en tids frånvaro! Haft mycket för mig med SÄPO-uppdrag osv.
Har inte hänt så mycket sen sist, Rocky är dryg, matte är dryg, husse är dryg eller ja, alla är dryga!
Husse och matte har infört någon ny regel om att vi inte får sova i sängen eller i soffan. Ska ta det till SÄPO få se om det blir någon ändring. För så här kan jag inte leva! Som något djur, nä fy!
Måste sova nu återkommer imorgon om jag hinner vakna något!

Likes

Comments