Förra året i Maj uppdaterade jag sist... Vi skyller på att jag har ett liv där blogg inte ingår. Aja, ja jag lever men jag tror inte att nån faktiskt ens bryr sig om det 😂😂 Hmmm, det har ju inte hänt så mycket även om det var ett år sen som jag skrev ett inlägg. Men jag kan väl berätta om idag

Iaf... Vi hade matte först vilket var helt okej antar jag, sen på rasten råkade jag låsa in mina nycklar i mitt skåp medan min extra nyckel låg hemma. Fatta vad drygt... Sen skulle vi göra SO prov vilket exakt tog 1 minut och 30 sekunder 😃 Sen sparkade jag min fot i ett eluttag av lyckan att jag hade fått 100% rätt. Woop woop! Sen slutade jag efter lunch.


Kanske inte bästa dagen, men det gick... Haha hejdå 

Image result for wednesday

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla män i skor, det är ett ord som jag tänker på väldigt ofta och bara skrattar åt. Likadant som typ hypernervokustiskadiafragmakontravibrationer (hicka). Det är ett bra ord som jag alltid brukar använda när nån får hicka. Vill ni veta vart jag fick det ifrån? Jo från vår vikarie som är gammal nog för att vara gammal. Hon skulle köra hänga gubbe med oss och det var det ordet hon just använde.

Tråkigt liv, jag vet! Det är tur att det kan vara kul också 😂😂😂

Likes

Comments

Öppen och ärlig...Det är bra grejer det! Kanske inte riktigt öppen, eller ja, beror på situationen antar jag... I am sooooo deep! Asså jag fattar inte dem som orkar läsa detta skit... Eller ja, med andra ord typ ingen som gör det 😂😂😂 Jag kan vara öppen och ärlig, jag hatar bananer och älskar choklad. Jag fattar inte ens, jag kan nog inte vara öppen, jag trodde för typ en sekund att åska stavades med o. Asså jag orkar inte 😂😂😂

Och ja det gick bra i skolan förutom att vi var i skogen och jag är allergisk mot pollen. På onsdag ska alla uppgifter in och vi har bara imorgon på oss... Ehhhhh eller vad säger ni?! Jag tänker leva i nuet! 😂😂😂😂😂😂

Likes

Comments

Haha, jag känner mig så himla tråkig just nu...

Angående vårshowen så gick det bra förutom för mig röst som nu dör för att jag sjöng och inte mimade. Jag var också så himla trött så att jag nästan grät, fast jag lyckades hålla mig.

Idag var det en vanlig tråkig dag i skolan som inte var nå särskild speciell, vi fick pannkakor det var det endaste som var bra och typ min natt sömn. Jag vaknade mitt i natten av att nånting rörde mig, det kändes mjukt, men jag orkade inte bry mig för att jag typ halv sov. Och senare vaknar jag igen och ser att katten låg brevid mig. Kan säga att det påverkade mina drömmar en hel del, jag drömde att min katt vann 2 Eurovision tävlingar åt mig. Det var väl snällt?

Hah, ska inte störa dig mer ;)

Likes

Comments

Denna dag var inte som alla andra dagar, utan den var ovanligt dryg. Jag har blivit förkyld av min allergi dock vet jag inte av vilken så det gör situationen ännu värre för att då kan jag inte göra nånting åt det!! Och nej, för mitt eget bästa valde jag att inte sjunga för att spara rösten tills imorgon då vi ska framföra allt vi har gjort på elevensval.

Och jag är sådär trög också, som jag vanligtvis inte är, vad är det här? Thats the life...

Hoppas du njöt av denna bajstext!

Likes

Comments