Haft en fantastiskt mysig kväll med god mat tillsammans med mina föräldrar och min fina son. Vi valde att gå till Trädgården där man har en fantastisk utsikt över Visbys hustak och havsutsikt. Jag och Julius valde att beställa mat som man själv får grilla. Blev kalventrecoté, sparris, pommes och vitlökssmör. Inte helt fel. Rekommenderar Er som besöker Visby att gå dit. Vi firade in sommaren och mina föräldrar firade att de varit gifta i 30 år. Alltid finns det något att fira.

/J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår har vi vart en sväng i stan. Jag shoppade födelsedagspresenter till Stora W som snart fyller 7 år (Stor Kille). Jag shoppade även en klänning till mig som jag har kollat på länge men känt att det va onödig att köpa. Men idag så var den nedsatt 40% inne på Åhléns, så då slog jag till =) Bild kommer längre ner.

Vårt mål igår va Balkortegen Som började kl 15. så vi hann med att gå lite innanför murarna innan det började. Vädergudarna va med oss och vi hade faktiskt sol och varm. Så mysigt att vandra innanför murarna med barnen som också uppskattar det i måttliga mängder ;).  

Idag kör det jobb som vanligt. ​

/ E​

Likes

Comments

För mig har morsdag alltid betytt något. Att alltid uppmuntra och uppvakta mammor är bland det finaste som finns. För vad vore världen utan oss mammor?

Jag blev mamma som nybliven 17 åring. Mamma har ingen ålder men visst var det en viss skillnad mellan mig och mammorna i min omgivning. Visst spelar det roll att jag var tio år "för ung" för att bli mamma. Men är stolt över mig själv som inte fastnad bland fördomarna och dagligen försöker förbättra förutsättningarna för både mig själv och mina barn.

Såklart firade jag och Emmah morsdag. Vi tog med engångs grill och åkte med alla barnen till stranden. Sand, blåst, brända korvar och blöta barn sammanfattade den lunchen.

Idag fick jag min morsdag present. Hon är för fin min Emmah, alla borde ha en vän som Henne. ❤️

/J

Likes

Comments

Vädret på Gotland varierar så snabbt. Igår när det var kalas så frös jag så mycket. Det duggregnade och blåste kallt. Så idag när vi skulle ut klädde jag på mig ordentligt med vinterjacka och tjocktröja. Då är det sommarvärme...

I eftermiddag är det bal kortege för alla stundenter. Funderar på att gå dit med barnen. 

/ J

Likes

Comments

Famoljeliv

Jag och Emmah har köpt en syskon vagn. Våra båda små fyller precis tre så de har fortfarande behov av att ibland åka vagn. Vi har flertalet gånger haft det besvärligt när ett av barnen vägrar åka vagnen. Så får man bära och knuffa vagn samtidigt. Därför blir detta smidigare. Barnen väljer själva och vi är alltid en som har fria händer!

Vagnen är brun. Inte snyggaste men ett kap. 120 kronor fick vi lägga ut. Då ingick en liggdel som vi valde att slänga för den var inte i så bra skick.

Projektets mål är stt färga vagnen svart. Därför började jag idag att ta loss tyget och alla plastbitar som gick att få loss och köra allt i tvättmaskinen. Fortsättning följer...

/ J

Före...

All klädsel är äntligen borta. Offrade mina ny målade naglar för att få loss alla knappar...

Nu ser vagnen ut såhär. Lite tomt kanske. 😉

Likes

Comments

J, Famoljeliv

Idag så firade vi Wilmer. Hela tre år blir den pojken. Vi var på en lekplats som heter trollskogen och Emmah hade ordnat med korv och fika. Vädret var på vår sida och det stänkte endast några få droppar regn. Lilla W fick en såp bubblor maskin av oss. Mysigt.

Efter det åkte jag hem med mina troll. Såg film, myste i regnet som då kom. Regnet är efterlängtat med tanke på mina jordgubbar i kolonilotten. Jag har haft två superhjältar hemma. Sonen har lärt dottern hur en dabb ser ut, för det gör alla superhhältar...

Kvällen avslutades med popcorn, melon och hemgjord flädersaft medans vi spelade UNO.

/ J

Likes

Comments