Hej gott folk!

Först av allt skulle jag vilja be om ursäkt för dålig uppdatering.
Men jag har ingen ursäkt som att jag varit upptagen eller något sånt.
Det blev bara så haha.

Förövrigt har jag varit på Gran Canaria med min familj. Det var verkligen bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv!
Vi badade, solade, åkte till ett ställe med jättestora sanddyner och det såg literally ut som en öken, och massor mer.
Det var jätte fint där och jag saknar det jätte mycket, inte minst alla snygga spanjorer haha.

Jag har även varit på språkbad med 17 underbara vänner i en vecka.
Det var superroligt!
Vi åkte skidor, gjorde ripsnaror, isfiskade och dansade.
Jag saknar dom jätte mycket men det är väl därför snapchat finns? ;)

I veckan hade jag nationella prov i engelska, det var även dom sista nationella proven så det känns jätte skönt att äntligen gjort bort det.
Det känns som att det gick hyfsat bra men jag är lite osäker på matten.

Men nu är det iallafall helg!
Min lördag började segt, vaknade nämligen inte förrän vid 12-13.
Åt pannkakor till lunch, supergott!
Har inga planer på vad jag ska göra idag. Känns nästan som att jag vill ligga i sängen och chilla hela dagen men det går inte för sig.
Jag skulle vilja gå ut och fota bilder men det är inget fint väder tyvärr.
Får väl hitta på något annat antar jag.

Hoppas ni får en trevlig helg, hejsvejs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Asså finns det "kriser" för trettonåringar? För jag tänkte att det finns ju femtioårs kris och då borde det ju finnas för oss ungdomar också. Jag vet inte vad som har hänt, men jag har blivit nyttig och jag har börjat träna. På morgonen dricker jag en smoothie me babyspenat och hallon, efter att jag har tränat dricker jag en till och ibland efter skolan dricker jag en till bara för att skolan har så äcklig mat. Jag har helt slutat med godis, kakor, dricka och annat onyttigt. Och på kvällarna känner jag mig så jävla tagg på att bli svettig och träna. Förut hatade jag träning, nyttig mat åså. Nu ser jag typ fram emot att komma hem så att jag kan komma ut och springa eller träna hemma.

För några veckor sen så lovade jag mig själv att inte haffa flera killar innan jag blev femton, det höll i ungefär en vecka. Jag har alltid sagt att man inte kan ha en kille som är lika gammal som en själv att man måste ha en som är minst ett år äldre, så klart så är killen jag har haffat på lika gammal som mig. Jag är den tjejen som alltid har rummet stökigt och det är bara städat när det måste vara det, idag har jag tagit och dammsugit, skurat, vikt alla kläder i garderoben och bäddat sängen. Jag har sytt om lite tröjor så att de blev till magtröjor. Jag har lagat mat till hela familjen och diskat utan att någon har behövt be mig om det. Men det värsta av allt är att jag gav bort min telefon till min lillebror, för att jag har typ inte använt den på hela dagen så jag gav bort den.

Likes

Comments

Asså gud vad dessa killar kommer och förstör. Nämen de kan komma och göra ens dag till den absolut bästa, men de kan även göra den till den sämsta. Jag kan lova att alla tjejer någon gång har varit uppe jävligt länge, ibland hela natten på grund av en kille och bara legat och tänkt på honom och om han ens bryr sig. Ibland kan jag undra om killar tänker på en lika mycket på mig som jag tänker på dem. Jag säger inte att killar är dåliga eller så för det tycket jag verkligen inte, ska jag vara ärlig så är jag förjävla glad att de finns och ger oss tjejer lite kärlek och hopp. Jag hade inte kunnat leva utan killar, de är så jävla speciella. Tänk en kille kan styra många tjejers liv genom att bara skriva något till henne. Om han typ skriver "dra" så kommer hon (om hon verkligen gillar honom) tänka på vad fan hon gjorde fel, men om han istället skriver "hello beaty" då kan han han göra hannes dag. Jag har själv "råkat ut" för att en kille har skrivit något negativt och jag har tänkt på det flera dagar vad jag hade kunnat göra för att det inte skulle bli så. Fast ibland händer det att en kille kommer och skriver något som får mitt hjärta att smälta. Fast hittills har jag bara hittat killar som inte var så seriösa, man blev som ett tidsfördriv för dom. Man får ju hoppas att det blir bättre i framtiden. Fast de var ju så kul så länge det varade, men jag fattar inte om kilar gör så bara för att de har tråkigt och inget annat för sig eller för att de inte har några känslor. Jag säger inte att alla killar är så men de flesta killar jag har mött har någon gång gjort något riktigt jävla taskigt mot någon tjej.

Det konstiga är att om killar gör något elakt så är det ingen stor grej, men om vi tjejer gör något taskigt då jävlar är vi "bitter fittor", "bitchar" och "horor". Det är konstigt att det är så stor skillnad på att vara kille och tjej i ett förhållande. Tjejen ska alltid vara tillgänglig, svara på en gång när han skriver, hon ska inte skriva hjärtan med andra killar och hon får absolut inte vara med andra killar när han inte är där. Men han får skriva hjärtan med andra tjejer, han har rätt att bestämma över henne, han får vara med andra tjejer och han ska alltid be om massor av saker och hon måste göra det. Fast det blir bara så i förhållanden, när man bara är vänner så blir det nästan aldrig så.

Tänk om man hade haft den dära perfekta killen som älskar den för den man är och inte för utseendet, som verkligen bryr sig om en, som ger en gulliga perfekta presenter, som ringer varje kväll för att höra hur det var och som kunde offra något bara för att vara med en. En som inte bryr sig om vad andra tycker utan verkligen vågar vara sig själv och bara älska. En kille som man kan vara sig själv med, en som inte bryr sig om hur ful man än är, en som man bara kan vara med och mysa och ta fula bilder med.

Likes

Comments

3 januari,
Hittills har året varit en blandning av bra och dåligt. Året började i stugan utan internet, inte det roligaste alltså, och det blev inte bättre när min "låtsasfamilj" var med. Vi fick iallafall åka skoter och det var roligt.

När klockan slog 00:00 så höll jag på att börja gråta för jag började tänka tillbaks på allting som hänt under 2015. Att lämna 2015 var minsan jobbigt men 2016 var inte så farligt. Jag kommer bara låta saker komma och bli som det blir, sen för vi ser hur det blir.

Jag och min kompis bestämde förra året att vi skulle skriva dagbok varje dag hela 2016 så vi sen när 2016 är slut kan läsa vad vi gjort och tänkt. Jag tycker idéen är jättebra eftersom att då kan man skriva av sig och sen släppa det man tänker på. Hittills har jag skrivit varje dag, nog för att det bara gått 3 dagar. Frågan är bara om jag kommer orka och komma ihåg att skriva varje dag. Men jag fixar det nog.

Jaja, vi får hoppas att det blir ett bra år för oss alla. Hejdå!

Likes

Comments

Om ett dygn så är 2015 över och 2016 har just börjat. Då är allt man gjort under 2015 bara minnen och det är dags att börja ett nytt kapitel. För mig är det både jobbigt och skrämmande att lämna allt bakom mig och veta att allt kan vara förändrat inom ett dygn. Det låter overkligt och jag vet det men nånting inom mig säger att allt kan vara förändrat och inget kommer vara lika bra som det varit under 2015. Känslan att veta att man har ett helt år framför sig får mig att tänka hur lång tid det faktiskt är och hur man egentligen orkar. Om man ska se det från den bra sidan så är det väl att man har ett helt år med nya möjligheter och en hel sommar framför sig, och vem gillar inte det? 2015 har iallafall varit ett underbart år för mig, dock har det ju hänt en massa hemska saker i världen. Vi får hoppas att 2016 blir ett bättre år för oss alla!

Likes

Comments

Snart är 2015 slut och helt ärligt så känns det förjävligt. Jag känner mig som hemma i detta år och det ska bli synd att lämna det bakom mig, att veta att det bara är minnen och inte verklighet längre.

Detta år har jag lärt mig en hel del nyttiga saker som jag vet att jag har nytta av i 2016. Jag har lärt mig att inte lita på någon överhuvudtaget innan man känner personen helt och kanske inte ens då, att leva självständigt, att inte ha människor man inte gillar i ens liv och att allt inte är som det kanske verkar.

Jag har upplevt otroligt roliga saker t.ex tävlat i konståkning, rest en hel del, varit ensam på kvällen på ett utomhusbad med två jättesnälla killar, varit hemma hos massor av snygga killar, varit på klassresa osv.

Men jag har också varit med om tråkiga saker t.ex blivit skadad av att göra det jag älskar allra mest för mycket, nämligen åka konståkning. Har inte fått träna på flera månader och jag märker själv att jag inte mår lika bra, varken fysiskt eller psykiskt.

Jag har verkligen förändrats en hel del under 2015, jag har blivit killtokig som jag absolut inte varit förut, sorligt nog har jag varit kär i samma kille sen januari men man har ju sina minnen med honom också. Jag har blivit ganska så mycket bitchigare men det är bra för jag har lärt mig säga emot på riktigt och med tiden har jag blivit grym på att argumentera och gillar faktiskt att bråka eftersom jag lyckas så bra, dock har det börjat förvåna vissa som kanske inte känner mig så bra.

Jag har sett mina vänner förändrats, dom har också blivit killtokiga och börjat strula runt med varandras ex osv. Det tycker jag konstigt nog är en fördel eftersom att vi bara är unga en gång och jag tycker det är viktigt att ta vara på tiden så för mig kan vi gärna fortsätta med våra tokigheter.

Men det absolut bästa med 2015 måste nog ändå varit att jag lärt känna så underbara människor som jag inte kan tänka mig ett liv utan. Dom gör vardagen sååå mycket roligare och jag kan inte ens föreställa mig hur tråkigt det hade varit utan dom, det är dom som gjort 2015 till ett så sjukt bra år.

Jag hoppas att 2016 blir ett minst lika bra år och att jag får ha lika kul, att jag kan komma tillbaka till träningen, lite mer lycka i kärleken kanske och att jag lärt mig nog mycket för att klara av olika sorters problem jag och mina vänner kommer stöta på.

Likes

Comments

Ja äntligen känner jag, äntligen ett nytt år med nya möjligheter. 2015 har väl varit helt okej, men asså det kan har varit sjukt mycket bättre. 2016 blir jag fjorton år gammal det känns sjukt bra jag vet inte riktigt varför, men det är väl för att jag får göra mera.

Jag läste ett blogginlägg från en tjej som skrev att man ska göra saker medan man är ung, att man bara är ung en gång, att man kommer att ångra sig när man är 18 och aldrig gjorde det där som men egentligen ville göra. Då tänkte jag att 2016 ska bli ett år där jag ska göra minnen för mitt liv och att jag kommer göra saker som jag ångrar men även saker som jag kommer att glädjas av senare. Hon skrev senare att hon hade så gärna velat vara tonåring igen.

Jag tänker inte sitta där när jag är 18 och har fullt ansvar över mitt egna liv och tänka "jag skulle gjort det där och det där". Jag är bara ung en gång och nu har jag ju inga problem så det är bara att köra, jag kommer göra bort mig. Men som sagt, det blir kul sen. Mina föräldrar kommer att skälla på mig, dom kommer klaga och vara sura men det skiter jag i, för jag vet att dom va exakt likadana när dom var unga. Så nu jävlar ska 2016 det bästa året någonsin.

Likes

Comments

Ja alla har ju sin plats i ett kompisgäng. Vissa brukar säg att jag är "mamman" i ett sånnt gäng, och det är väl just för att jag brukar ta ansvar i "svåra" situationer, det är jag som det är typ som bestämmer osv. Men det finns även vissa stunder när jag släpper allt ansvar och bara lallar, då får mina yngre vänner ta mer ansvar än mig men det funkar också bra. Jag är aldrig en blyga eller tillbakadragna i ett kompisgäng, jag törs därför sitta och sjunga och säga vad jag tycker. Jag gillar att prata och vara i centrum. Jag umgås oftast med vänner som är yngre och det kanske är just det att jag äldst om ger mig den rollen, ansvarsrollen att jag typ ska "föregå med gott exempel". Fast ska jag vara helt ärlig så är jag den som har lättast att bara släppa allt och bara vara, ibland när jag är övertrött så får dom yngre "ta hand" om mig. Om vi är med killar så får mina vänner se till att jag inte gör något "dåligt", då är det jag som blir som en liten unge som behöver barnvakt. När man är ledsen så ska man dock inte gå till mig för att söka tröst, jag klarar inte av det de ibland börjar jag bara skratta åt det (inte för att vara elak) och ibland så trasslar jag bara in mig och hittar bara massor av problem i mitt liv och då blir jag också ledsen. Man vill inte heller bli ovän med mig, för att om jag blir riktigt arg så kan jag göra ens liv till ett helvete. Ibland när jag känner för det så kan jag vara den som retar och håller på, jag är vekligen den som kan skämma ut en ordentligt. Typ när jag är hemma hon någon och äter middag så kan jag helt plötsligt bara komma på att jävlas lite, då börjar jag prata om deras killar osv.  Och ja jag måste väl erkänna att jag även är den killtokiga...

Likes

Comments

Hejsan!

Nu är vi ju nya här så det kan ta ett litet tag innan vi kan helt med hur man ska göra åså. Men jag tänkte iaf berätta lite om hur vi tänkte hur bloggen ska vara. Vi vill inte gå ut med våra riktiga namn, för att vi kommer att skriva om saker som kan vara lite "pinsamma" så vi vill inte att alla ska veta vilka vi är. Vi tänkte att det kan vara kul med en lite "udda" blogg som skriver olika saker i ett tonårsliv. Vi är inga experter eller så men vi vet ju hur det är när man är övertrött och allt känns bara hopplöst, så vi tänker väl skriva om våra misstag här i livet men vi kommer även dela med oss av olika pinsamma saker som hänt oss. Vi kommer att prata om allt mellan killar, knäppa tankar och galna idéer. Som sagt så har vi ganska olika intressen så det kommer bli väldigt mixat, men det blir kul.

Likes

Comments