Welcome to Gotham City

I påsken i fjor, hadde jeg et par dager her hjemme, helt for meg selv. Og de dagene valgte jeg å bruke på å male rommet til minstemann. Han hadde selv fått velge ut hva han ville ha på veggen (mamma har pinterest). Vi hadde også vært i butikken sammen, og minstemann fikk velge farger selv. Egentlig, så var planen å dele veggen vannrett i to, male blått oppe og svart nede, og et stort batmanmerke i midten. Men, siden minstemann valgte den dypeste blåfargen han fant, så måtte jeg finne ett nytt motiv, for at ikke veggen skulle bli altfor mørk. Valget falt da på Gotham City skyline. Det var godt jeg var uten barn, for rommet var ufremkommelig i et par dager, mens jeg malte. Det tok tid, for ikke bare må du male flere strøk, malingen skal jo også tørke mellom hver gang, du skal maskere og styre verre. men jeg fikk det til, jeg kom i mål.

Jeg startet med å male hele veggen blå. Når malingen hadde tørket maskerte jeg opp byggningene, og malte svart inni disse. Så var det bare å vente til malingen tørket, for så å maskere opp vinduene. Dette var desidert den tyngste og mest langtekkelige jobben, og jeg brukte utrolig mye maskeringstape. På toppen av det måtte jeg ha tre strøk på hvert vindu, for at malingen skulle dekke skikkelig. Så det tok sin tid. Heldigvis er det ganske varmt inne hos oss, så malingen tørket raskt. Svartmalingen jeg har brukt er forresten helt matt, så nederste del av veggen kan også brukes som tavle.

Den mest pirkete jobben, og den jobben jeg måtte planlegge mest, var denne lyskasteren, og batsignalet. Jeg er virkelig helt elendig på å tegne, så dette var en skikkelig IQ test for meg. Til slutt, fant jeg batmerket på internett, skrev det ut, og tegnet rundt med blyant. For så å male inni. Her brukte jeg samme "pensel" som jeg brukte på veggordet på rommet mitt. Og, selvom både husa og lyskasteren ble litt skeive, og du tydelig kan se at dette ikke er gjort av profesjonelle malere, så ble minstemann helt stum da han fikk se det. Etter en stund fikk han bare frem ett ord "Batman". Planen nå er egentlig å male senga hans svart, slik at det står bedre til veggen, men det får vi ta litt etterhvert. Håper du fikk en quick gjennomgang av hvordan jeg gjorde dette, dersom du har lyst til å gjøre det selv.

Følg meg gjerne også på Facebook og Instagram

Liker

Kommentarer

kristinw
kristinw,
så utrolig kult! Kan tenke meg det var stas !
nouw.com/kristinw
SuperheltMamma
SuperheltMamma,
Takk. Jeg syns det er litt kult å lage litt ekstra stas på barnerommene. Nå som jeg er så heldig at jeg eier, og kan gjøre hva jeg vil. Også er jeg jo overkreativ også, så dette er helt 100% meg.
nouw.com/superheltmamma
hmls
hmls,
så kult <3
nouw.com/hmls
SuperheltMamma
SuperheltMamma,
Tusen takk. veldig gøy å male også.
nouw.com/superheltmamma
ArielC
ArielC,
Wow, for en kul vegg! Har alltid hatt lyst å male noe annet en ensfarget på veggen selv, men tror kanskje det bør vente til jeg flytter for meg selv 😂
nouw.com/arielc
SuperheltMamma
SuperheltMamma,
Takk.. hehe.. Ja, kanskje greit å vente litt med maling da. Jeg hadde nok ikke malt batmanvegg hadde jeg ikke hatt barn. Man blir jo litt hekta som voksen også, når unge er så fan som mine er.
nouw.com/superheltmamma