Verdens beste fløtekarameller

Og da mener jeg faktisk verdens beste. Jeg har ikke så veldig søtsug lenger, men noen ganger melder søtsuget seg, selv hos meg. Bursdagen min var en sånn da, så da googla jeg meg nesten ihjel, for å finne noe skikkelig søtt jeg kunne ose meg med. Valget falt på fløtekaramellene jeg fant på lavkarbogjortenkelt. Og disse anbefales på det varmeste. De er så utrolig gode, og så søte, at de holder leeeenge. Du orker rett og slett ikke å spise mer enn max to om gangen.

Du trenger:

♥ 4dl fløte

♥ 200g Smøt

♥ 4 ss sukrin (jeg brukte gold)

♥ 2ts vaniljepulver (jeg brukte vaniljeessens, da det var det eneste jeg hadde)

Bland alt sammen oppi en kjele, som tåler sterk varme. Kok opp, og la det deretter småkoke på svak varme i en lang og en brei evighet, til massen er tykk og god, som en karamellmasse skal være. Deretter heller du herligheten over i en passende form, kledd i f.eks gladpack/bakepapir, og ha hele formen inn i fryseren over natta. Da er massen helt fin og stiv, som karameller skal være. Da kan du dele den opp i passende biter, og sette i kjøleskap. De må stå kaldt, for de smelter raskt. Her kan du putte oppi nøtter, sukkerfri sjokolade eller andre ting du liker også, for å virkelig få dine helt egendesigna fløtekarameller.

NYT NYT NYT

Følg meg gjerne også på Facebook og Instagram

Liker

Kommentarer

homebysandraa
homebysandraa,
NAM!! Det her må jeg prøve😍 Gleder meg til å følge deg videre ❤️ God søndag!
nouw.com/homebysandraa
SuperheltMamma
SuperheltMamma,
Tusen takk. Her i huset digga unga disse karamellene også, selvom de er uten sukker, men veldig søte likevel da, for jeg bruker jo kunstig søtning i dem.
nouw.com/superheltmamma
mariuskristiansen
mariuskristiansen,
Ååååå det såg digg ut 😊 Ha en fin Mandag:)
nouw.com/mariuskristiansen
hmls
hmls,
det må eg prøve å lage <3
nouw.com/hmls
IP: 173.231.62.79