Påskestemning

På søndag våknet vi opp til et Sande, badet i sol, fra nesten skyfri himmel. Skikkelig påskestemning på landet. Så jeg heiv meg rundt, bakte boller (lavkarbo selvfølgelig), pakka ned kakao og kaffe, og stappa både unger og snowracere inn i bilen. Så dura vi opp på skolen, for å ake og ha det gøy i snøen. Det er helt sinnsykt mye snø her på østlandet, sikkert like mye som i fjor. Og selvom jeg m¨å grave frem bilen x antall ganger, så kan jeg ikke nekte for at det ER gøy med snø, iallfall når man har barn.

Jeg fikk faktisk alle snowracerene inn i bilen, og meg selv inn i den gamle utebuksa mi (lavkarbo pays off). Det var varmt og deilig i sola også, så vio klarte faktisk å være ute i litt over tre timer. På skolen er jo de to eldste godt kjent allerede, så jeg slipper heldigvis å løpe etter dem hele tiden. Det var litt kjedelig i starten da, for vi måtte ake opp akebakkespor, så de første tre fire turene, gikk det etter ungas standard, veeeeeldig sakte. Men, det tok ikke lang tid før de suste nedover bakken, og til og med over et lite hopp nederst. Noe av det absolutt beste med å være mamma er å se på at unga har det så gøy sammen, og at de hjelper hverandre, ikke minst. Størstesnupp, trakk minstemann på kjelken oppover bakken flere ganger, uten å mukke, og minstemann, syns det er helt fantastisk gøy å ake sammen med storesøster.

På dager som denne søndagen, kjenner jeg at jeg elsker vinteren, nesten like mye som sommeren. Vi er så utrolig heldige, som har muligheten til å bare sette oss i bilen, og kjøre hvor enn vi vil. Jeg kjenner veldig på den, siden jeg ikke har hatt lappen i mer enn ca 18 mnd. Den friheten det fører med seg er gull verdt, når man er alene med tre relativt aktive barn. Vi tok ikke med ski denne gangen, da vi valgte å dra på skolen og ikke til gården. Samt at gutta ikke har skisko som passer. Men aking er jo kjempegøy det også, iallfal når man kan hoppe.

Kongen på haugen er en utrolig morsom lek oppå store snøhauger, men, det ble fort litt vel mye snø i ansiktet, og ei storesøster, som er ganske mye større og sterkere enn de to minste, så det endte til slutt med at de hoppa ned fra snøhaugen istedenfor. Jeg tror iallfall at minstemann syns det var mye gøyere enn å bli dytta ned fra haugen av to eldre søsken. Jeg håper virkelig vi får flere slike dager fremover, for det er helt utrolig deilig med litt avbrekk, frisk luft og røde kinn på oss alle fire.

Følg meg gjerne også på Facebook og Instagram

Liker

Kommentarer

mammatetheo
mammatetheo,
Omg så mye snø, her er ikke snø 😟 regne alt vekk her. Fantastiske flotte bilder <3 😊nouw.com/mammatetheo
SuperheltMamma
SuperheltMamma,
Ja, det er kjempemye snø her. Var like mye i fjor. Eneste minuset er at jeg til stadighet må måke løs bilen min. Heldigvis har vi traktor som måker her, men han måker jo ikke ut bilen min, når den er helt nedsnødd. Jeg bare håper at vi slipper like langtekkelig vinter som vi hadde i fjor. Da snødde det jo til og med tidlig i mai. Heldigvis snudde temperaturen enormt raskt, og vi bada til og med før 17 mai.nouw.com/superheltmamma
mammatetheo
mammatetheo,
Så pass, høres veldig stress ut hehe 😋 men kjekt med snø når ungen kan ake men ulempe når det er så mye når ikke bilen kommer ut, bade før 17 mai høre ganske så kald ut 😃 nouw.com/mammatetheo
mariuskristiansen
mariuskristiansen,
Så koselig med mye snø!!! 😊
nouw.com/mariuskristiansen
SuperheltMamma
SuperheltMamma,
Ja, det er kjempekoselig, iallfall når være er sånn som det var på søndag.nouw.com/superheltmamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229