Oppskrift på rømmevafler

Jeg er virkelig helt elendig på å ta bilder av mat, iallfall på en sånn måte at det ser innbydende ut, men jeg skal likevel dele noen oppskrifter med deg fremover. Og jeg lover deg, maten smaker bedre enn den ser ut på mine bilder. Det er mye man ikke kan spise når man er lavkarber. Men, det finnes også helt utrolig mange deilige ting man kan spise. Dersom du vurderer et lavkarboliv, vil jeg anbefale deg å fokusere på det du kan spise og drikke, heller enn å fokusere på alt du ikke kan spise og drikke. Jeg har allerede en masse oppskrifter jeg vil dele med deg, og jeg håper du kommer til å kose deg med maten like mye som jeg gjør. Første oppskrift ut er deilige rømmevafler. dette har vi laget to ganger her i huset, og det har allerede seilt opp som lørdagskosfavoritt.

Siden vi er 4 personer som skal spise, og disse vaflene går ned på høykant, så har jeg valgt å doble originaloppskriften.

Du trenger ♥

♥ 8 egg

♥ 8 SS Splenda (Jeg har brukt sukrin)

♥ 2 bokser Sæterrømme

♥ 2 dl mandelmel

♥ 4ts bakepulver

♥ 4 ss fiberhusk

♥ Kardemomme/kanel etter smak (vi har ikke brukt dette)

Pisk egg og splenda sammen, til det blir en luftig og lett blanding. Deretter blander du inn rømmen (nå begynner det å lukte sulten på kjøkkenet). Til slutt blander du inn alt det tørre, la røra stå litt og svelle, før du begynner å steke. Da får du en litt tykkere deig, som siver lett ut i vafeljernet når du lukker det igen.

Denne røra fordeler seg ikke i vafeljernet på samme måte som annen vafelrøre, men du får fine hele vafler likevel.

Vi bruker sukkerfritt syktetøy, smør og røme som tilbehør til dette. Det er helt utrolig godt, og jeg anbefaler deg virkelig å prøve. Ikke bare smaker det yummy, det metter også veldig.

NYT!

Følg meg gjerne også på Facebook og Instagram

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Åh, det er lenge siden jeg har fått 😍nam!nouw.com/norsketankeridanmark
SuperheltMamma
SuperheltMamma,
Det er virkelig helt utrolig godt. Nesten så jeg har lyst til å lage det hver dag :-pnouw.com/superheltmamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229