Nå kommer vinteren

Vi våknet opp til et nydelig, dog iskaldt vinterlandsskap i dag. Det har jo nisnødd i tre dager, så vi har nok av snø. Men i dag våknet vi til -20 grader, og en bil som ropte til meg da jeg startet den, at den hadde lite kjøleveske. Heldigvis viste det seg å ikke stemme, og jeg fikk to unger avgårde til skolen, tredjemann har hjemmedag i dag. Jeg trives godt med å ha han hjemme innimellom, da koser vi oss. Når man går fra tre til en unge, så er det jo nesten som å ha ferie, Flere som har det sånn?

Ute på verandaen henger det mange flotte istapper ned fra taket, og utsikten over til Holmestrand er bare helt fantastisk på dager som denne. Det er virkelig helt utrolig deilig å bo med den utsikten der. Jeg elsker den. Det er ikke alle forundt å ha utsikt over til nabobyen. Nå håper jeg bare at gradene synker litt ned mot 0 igjen, så vi kan ha en lørdag på Gravningen igjen til helgen . Dagene der borte med bålpanne og lek er bare helt fantastiske.

Nå skal jeg rydde og styre litt i stua. Så kanskje jeg kan dele bilder av den nye stua mi senere i dag. jeg har nemlig byttet ut sofan med en koseplass, og jeg gleder meg skikkelig til alt er klart, og vi virkelig kan nyte den nye åpne stua vår. Hva er dine planer for dagen?

Følg meg gjerne også på Facebook og Instagram

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
SuperheltMamma
SuperheltMamma,
Det var kaldt ja. Men, deilig med fyr i peisen da.nouw.com/superheltmamma
mammatetheo
mammatetheo,
Kult med istapene:) men samtidelig litt skummelt å få de i hode. Herlig fyre i peisen 😊nouw.com/mammatetheo
SuperheltMamma
SuperheltMamma,
De går helt ned på verandagulvet, så vi får dem nok ikke i hodet, er så mye snø at det går ikke an å gå ut på plattingen bak huset en gang. De på forsiden er banket ned, da det er der vi går inn og ut..nouw.com/superheltmamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229