Lyv til meg

Fortell meg at du smiler, at øynene dine lyser opp, og at du ikke kan noe for at du smiler når du ser meg. Fortell meg at mitt smil lyser opp hverdagen din, og at når ting er tungt og trist, så er det bildet av meg du ser på. Fortell meg at øynene mine lyser som stjerner, at du kan se rett inn i sjelen min, og at det du ser er nydelig. Fortell meg at jeg er vakker.. Fortell meg det.

Fortell meg at du er lykkelig, og at en stor del av det er takket være meg. Fortell meg at du lyser opp hver gang telefonen din piper, og forteller deg at meldingen er fra meg. Fortell meg at du blir glad bare av å tenke på meg, og at du nesten ikke kan vente til neste gang vi ser hverandre. Fortell meg at det er hos meg du helst vil være... Fortell meg det..

Fortell meg at det å våkne opp sammen med meg, gjør så hele dagen blir perfekt. Fortell meg at jeg er vakker, selv på morgnen, med håret til alle kanter og ringer under øynene. Fortell meg at det å stå opp sammen med meg, gjør at selv den verste dagen kan få solskinn. Fortell meg at de morgnene er de beste.... Fortell meg det.

Fortell meg at vi to er perfekt. Fortell meg at vi to er mer enn jeg noensinne vi forstå. Fortell meg at du og jeg er noe helt spesielt. Fortell meg at det vil gå. Fortell meg at det er verdt det... Fortell meg det........ Lyv til meg..

Følg meg gjerne også på Facebook og Instagram

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229