Høstmarked i Økobygda

Min helg med ungene, og allerede på onsdag, var energilageret mitt tømt. Men, jeg kaller meg ikke SuperheltMamma for ingenting, jeg gravde derfor dyyyypt ned i energilageret mitt og fant litt ekstra, også denne gangen. Derfor dro jeg med meg alle tre turbotrolla på høstmarked på lørdag. Og jeg angrer ikke. Til tross for at med mine 36 år på baken, kjenner det godt både i ryggen og i beina, at unga har hatt det kjekt.

Traktorlappen

Det første gutta la merke til da vi kom, var tråtraktorene som stod der. Som de odelsguttene de er, har de jo selvfølgelig hver sin tråtraktor, men det er likevel ekstra stas å tråkke rundt når vi er ute. Og det beste av alt var jo, at etter å ha tatt noen runder rundt banen, så fikk de førerkort på traktor begge to. Det var to superstolte gutter som poserte med traktorlappen rundt halsen.

Gøy for liten og stor

Det var overraskende mye å gjøre på den lille plassen Bygdekvinnelaget hadde til rådighet, rundt Prestegården og Fjøset. Masse salgsboder med hjemmelagde ting, alt fra tekstiler til mat, massevis av smaksprøver, så mye faktisk, at vi bestemte oss for å droppe middagen. Jeg tok også med meg begge gutta på natursti, der de svarte på 8 spørsmål om dyr og dyrking av mat. Vi måtte leite litt etter de to siste spørsmålene, men vi klarte til slutt å få svart på alle spørsmålene. Gutta fikk svare helt selv, og jaggu fikk de ikke endel rette svar også, og flotte premier.

Verdens beste venner

Heldigvis, hadde jeg avtalt med venninna mi, at vi skulle møtes der inne. Uten hennes hjelp, tror jeg ikke jeg hadde holdt ut så lenge som jeg gjorde. Det blir endel å bære på etterhvert, når unga ikke bare vinner premier, men også skal ha med seg flyers fra altmuligrart. Og veska mi er ikke så stor. Da er det veldig greit å ha ett sett med ekstra hender, som kan holde, løfte, flytte og bære innimellom.


    Følg meg gjerne også på Facebook og Instagram

    Liker

    Kommentarer

    Skriv kommentar...
    IP: 82.99.3.229