Homage #1 EMMY

Jeg husker det faktisk som om det var i går, den dagen da Ingrid kom hjem fra skolen med en lapp om kor. Hun elsker jo å synge og danse, hun er flink også, så kor måtte vi teste ut. Jeg var veldig skeptisk, ikke til koret i seg selv. Men, pga det faktum, at vi nærmest hadde prøvd alt. Og jeg visste, at dersom dette koet ikke fungerte, så var det bare å gi opp. Hvis ikke dette koret funket, måtte vi forbli hjemme, med hodet boret ned i en skjerm, og bli mer og mer isolerte. Ja, jeg var redd, skikkelig redd. Redd for nok en nedtur, redd for en frustrert og fortvilet unge, som nok en gang måtte oppleve et nederlag. Redd for hvordan jeg ville reagere, dersom dette skjedde. For det svir godt i mammahjerte, når barnet ditt ikke har det godt.

Men vi slapp, vi slapp absolutt alt det negative, og koret har vist seg som en evig opptur. Hun gleder seg til hver eneste mandag, for da er det kor. Vi har til og med vært en hel helg i Oslo, på korfestival. I selveste Oslo Spektrum, med massevis av sang og sosial omgang med andre sanginteresserte. Og gjett en gang hvem som nærmest har blitt Ingrid sin mentor i dette koret.. Klarte du det? På første korøvelse møtte vi nemlig ingen ringere enn Emmy fra MGPjr. Ingrid sin store heltinne. Hun har hørt den sangen sikkert en million ganger. Og hun elsker den. Så gjett om hun var starstruck da hun fikk møte henne in real life. Og, ikke bare er Emmy en habil låtskriver og sangerinne. Hun er også et helt utrolig varmt og inkluderende menneske. Så snill og imøtekommende mot Ingrid hver eneste gang, selv i Ingrid sine mest intense øyeblikk. Det er det slettes ikke alle ungdommer som klarer. Så takk, Emmy, håper virkelig du vet hvor mye dette betyr for Ingrid, og for meg selvfølgelig, for om Ingrid er glad, så er jeg også glad.

Ingrid selv, er kjempestolt over å ha blitt kjent med Emmy. Og hun forteller gladelig alle hun møter, både kjente og ukjente, at hun kjenner Emmy fra MGPjr. Jeg kan knapt ha en samtale med en annen voksen, før Ingrid skyter inn med denne replikken. Så, kjære Emmy. Jeg vil at du skal vite at du lyser opp en ellers vanskelig hverdag for min datter, og jeg er deg evig takknemmelig for alt du gjør for henne. Du er virkelig et unikt menneske, som vi setter stor stor pris på. Tusen, tusen takk for at du er nettopp deg. Ingrid hadde sin livs helg, da hun fikk være sammen med deg i Oslo Spektrum, og synge sammed med deg der. Den helgen lever hun på fremdeles, og jeg er glad for at du tok deg tid til å stille opp på bilder, og at du lot meg få dele noen av dem her. Jeg syns nemlig mennesker som deg, fortjener all den skryt de kan få, og litt til. For du er spesiell, og ikke fordet du har vært med i MGPjr, men fordet du er det varme, inkluderende, gode mennesket som du er.

// Innlegget er postet med tillatelse fra Emmy

Følg meg gjerne også på Facebook og Instagram

Liker

Kommentarer

homemadebyf
homemadebyf,
Så utrolig flott! Ble helt varm i hjertet av å lese dette 💕nouw.com/homemadebyf
SuperheltMamma
SuperheltMamma,
Takk.. I en tidvis intens og vanskelig hverdag, er det kjempeviktig å ta vare på disse gode øyeblikkene.nouw.com/superheltmamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229