Hekta på garn

Jeg har vel egentlig siden jeg startet å strikke for 6 år siden, kjøpt altfor mye garn. Nå har jeg en hel søppelsekk og en puff full av garn, og nå skal det ryddes. jeg har en hel bok full av mønster (som jeg har rutet opp selv), så nå skal det strikkes av restegarn til jul. Til nå har jeg fiksa to pannebånd, ett ensfarget i perlestrikk, og ett tofarget Marius, i svart og grønt. Nå har jeg tatt frem rosa og svart, så får vi se hva jeg klarer å mekke av det garnet jeg har igjen der. jeg gleder meg skikkelig til å ta fatt på årets julestrikking. Det er virkelig en av de beste tingene med høsten. Håndarbeid og TV titting på kveldene, en tekopp etter at unga er i seng, da er jeg virkelig i mitt ess.

​Det er mamma (tusen takk) som har lært meg alt jeg kan om strikking og hekling. Da jeg ble gravid med nummer 3 i 2013 ville jeg gjerne strikke plagg til han, istedenfor å kjøpe masse ting i butikken, og etter å ha hatt noen strikkekvelder sammen med mamma, ble jeg virkelig bitt av strikkebasillen. det er virkelig verdens mest beroligende hobby, og nå har jeg faktisk også startet nettbutikk, det jeg selger noe av det jeg lager. 

Følg meg gjerne også på Facebook og Instagram

Liker

Kommentarer

Beatrixerixon
Beatrixerixon,
så duktig du är 😊 nouw.com/beatrixerixon
SuperheltMamma
SuperheltMamma,
Tusen takk. Hyggelig å høre 😊nouw.com/superheltmamma
Elijor
Elijor,
så flink! har kun klart å srtrikke et enkelt pannebånd, og nå ligger det et uferdig skjerf i en eller annen skuff jeg fikk lyst til å gjøre ferdig! 😋nouw.com/elijor
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229