Grytebakkes Julegård 2019

Fast juletradisjon i hele 11 år. I hele 11 år på rad har vi deltatt på den lokale storgårdens julegård. Det er like fantastisk hvert år, med godtepose fra julenissen, traktorkjøring i skogen, hesteridning, sledetur, nissegrøt i grillhytta, hopping i høyet, synge sang for fjøsnissen, og hilse på alle de forskjellige dyra. Dette er noe vi ser fra til alle sammen, og med unntak av selveste julaften, høydepunktet i Desember.

Unga gleder seg i uker før denne dagen, de gleder seg til å endelig få møte julenissen, og alle dyra. Selvom været har vært litt så som så de siste åra, med sørpe, regn eller bitende kulde, så har vi overlevd. Unga klager sjelden, selvom vi er lenge ute, og de er stort sett perlevenner den tiden vi er der oppe. Gården er stor, med mye boltreplass, mange jorder, hus og store områder til å leke på. Jeg syns det er helt fantastisk at vi har dette tilbudet i bygda vår, at denne bonden står på og arrangerer dette hvert eneste år, og med like stor suksess hver gang. Så tusen tusen takk, dette er virkelig ett fantastisk opplegg.

Jeg vil absolutt anbefale deg å følge Grytebakke Gård på facebook og Instagram, for det er ikke bare i jula de har tilbud om opplegg på gården. Og jeg anbefaler deg absolutt å besøke dem, dersom du er i nærheten. Og har du muligheten til å ta deg en tur til Julegård i 2020, så burde du virkelig ta med deg barn/barnebarn og ta deg en tur.

Følg meg gjerne også på Facebook og Instagram

Liker

Kommentarer

Jasmineee
Jasmineee,
Koselig❤️
nouw.com/jasmineee
Anleggsfrue
Anleggsfrue,
Så koselig🎅🏼🥰
nouw.com/anleggsfrue
Aslaug Bonden
,
Tuuusen takk, det varmet langt inn i sjela 👍.. Det gjør seg ikke helt selv så man trenger en liten oppmuntring i blandt - du gav den til meg - takk 🤶🎅. Det er jo utrolig at dere har fått med dere hele 11 av tilsammen 14 julegårder💕velkommen igjen 🤗
hmls
hmls,
så koseligt ut (Y)
nouw.com/hmls
IP: 2a01:4f9:4a:3206::2