Dagene går, men tiden står stille.

Jeg har ikke sagt noe her inne på en stund nå. Det har vært så mye annet som har opptatt tiden min, og selvom jeg forsåvit ikke har skrivesperre, så er det likevel noe som stopper ordene fra å nå bloggen. Det er hardt når man har et barn med skolevegring. Noen ganger går dagene og ukene som en lek, men, så stopper det plutselig helt opp, og selv ikke jeg klarer å identifisere hvor problemet egentlig ligger. I en hel uke, fra onsdag til onsdag hadde vi en fantastisk uke. Men, så snudde det. Heldigvis skal vi ha møte på mandag, og jeg håper virkelig at vi kan komme frem til en felles løsning på det møtet, en løsning som gagner oss alle sammen, men spesielt en løsning som vil hjelpe datteren min. For det er jo henne som er den viktigste her. Ikke meg, skolen eller kommunen, men barnet. Barnet som helt tydelig lider av det vi på fagspråket kaller for skolevegring.

Jeg har åpnet en nettbutikkside da, sammen med en DIY og oppussingsblogg. Men, jeg vil likevel beholde denne bloggen som en ren mammablogg. Der jeg skriver om hverdagen min som mamma. Jeg har behov for et utløpssted, et sted der jeg kan dele tanker og følelser rundt de utfordringene man har, men barn som har spesielle behov. Samtidig, vil jeg også spre kunnskap om dette, og alt det fører med seg. Kunnskap er A&O i tilfeller som dette. Både for andre foreldre i samme situasjon, men også for alle de andre rundt, som skal være der for å hjelpe. Dessuten, syns jeg det er viktig at vi foreldre kan vise at det også finnes enormt mye positivt og mange flotte evner i disse barna våre, for det gjør det.

Jeg håper virkelig du vil følge meg videre, både her, og at du vil sjekke ut nettbutikken min. Det vil stadig komme nye produkter dit, og du vil finne masse tips og råd, til billig og enkel fornying av både hjem og innventar. Ønsker du egen nettbutikk, kan jeg hjelpe deg med det også. På grunn av utfordringene vi har her hjemme, så er jeg pukka nødt til å jobbe med noe jeg kan jobbe med fra stua mi.

Flere som kjenner seg igjen?

Følg meg gjerne også på Facebook og Instagram

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229