Collect Moments Not Things

I sommer fikk jeg oppussingsånden over meg igjen, og satte dermed igang med den ene veggen på soverommet mitt. Jeg er veldig glad i veggord, men har dessverre ikke tid til å vente på dem i posten. Jeg lider av født for seint syndrom. Jeg ble nemlig født 16 dager for seint, og prøver fremdeles å ta det igjen. Derfor bestemte jeg meg for å male veggord på veggen selv. Etter å ha tråla Pinterest for inspirasjon falt valget på "Collect Moments Not Things", og sammen med en rekke bilder av ting jeg har opplevd i mitt snart 36 årige liv, ble det helt perfekt. Syns nå jeg da. Dersom du også har lyst til å male veggord på veggen selv, skal du få en liten enkel guide av meg nå.

Først må du bruke en PC eller en Mac, med et bilderedigeringsprogram. Dersom du er stødig på handa, så trenger du ikke dette. Men jeg er absolutt ikke stødig på hand, så jeg måte benytte meg av PS på Macen og en printer, for å få bokstavene slik jeg ville ha dem. Deretter printer du it bokstavene, og bruker blyant for å tegne de opp på veggen.

Til slutt maler du rundt kantene, og inni bokstavene med ønsket farge. Her må du bruke en veldig liten pensel, for å få det riktig. Jeg fant en gammel kajalstift, som jeg brukte til dette formålet. Man tager det man haver. Men uansett ble resultatet kjempefint. Og jeg er strålende fornøyd. Etter veggordet har også ny seng kommet på plass, og det vil også bli delt med dere etterhvert. Jeg er overkreativ, til mange av mine bekjentes store fortvilelse, men jeg får iallfall tingene gjort. Og det er iallfall noe.

Legg gjerne igjen en liten kommentar, om hva du syns om DIY min, og hva du eventuelt vil ha mer av her på bloggen. Jeg er ny på Nouw i dag, og håper på en varm velkomst.

Følg meg gjerne også på Facebook og Instagram

Liker

Kommentarer

IP: 173.208.191.82