Idag har vart en tråkdag. Tvättat, städat och sånt. Tack Gud för min lille arbetare som dammsög så fint. Mycket bättre än jag själv. Eloge!

Nu äter vi, ska gå ut snart. Lagom till att molnen har kommit fram -.-

Känner mig otroligt seg, lite tom typ. Vill ligga i sängen hela dagen, men de går ju inte. Äta choklad, och godis, och läsa all day long.

Vill att min lilla groda i magen ska komma uuuuut snart! Längtar så jag blir knäpp!
Plus att det är jobbigt nu, tung och natten är hemsk. Går knappt att sova. När jag hade Emilio i magen va de liksom annorlunda, då sov jag jätte mkt, vilade och sånt, de går ju liksom inte nu. Vilket jag märker av! Jag är så jävla glad att my man hjälper till så mkt som han gör. Med Emilio är han underbar, så jag vill gråta. Nu typ. Kunde helt ärligt inte önska mig någon annan, glädjen i Emilios ögon när dom gör saker tillsammans är helt otrolig. Mitt hjärta får overload! Dom är fina tillsammans ❤️

Mina grabbar, snart är vi en grabb till! Och jag får ha tjej dag med min mans prinsessa. Det är inte mer än rättvist tkr jag.


Jag vill ha en miljon på kontot och fucka ur.
Vi hade glidit med stil in till stan, köpt glass, gått på bio, haft spa och massage, jag hade fixat ögonfransar, och naglar, klippt håret och sånt, tjejgrejer, sen hade vi kunnat gå på middag, på en Kina restaurang, och limon som kör oss hade ju kört runt oss till alla ställen, väntat utanför liksom. Vi hade också handlat lite kläder, eller mycket.
KÖPT EN LÄGENHET kanske, om det hade räckt liksom..

Ska tvinga Emilio äta upp maten nu.

Lillebror i vecka 35! Tur att du är älskad, för ibland gör du sönder mig inifrån. Men de är okey! Love you ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fredag.. Är precis som alla andra dagar för mig just nu..

Idag åkte min pojke till sin pappa, jag är hemma med my man, vi ska ut på kvällspromenad, det är mysigt (:
OCH nya vikings har kommit ut. Det är alltid kul!

Veckan har vart jobbig med gravidasymtom och rolig med familjen, vi har vart ute mycket och grillat och haft äventyr.

Jag såg att en väldigt bra vän till mig som också är gravid är med i en fosterstudie(?) så hon får göra 5 ultraljud, jag är avundsjuk haha -.-

Likes

Comments

Så i torsdags gick vi in i vecka 33, känns spännande och läskigt. Allt går så fort nu!
Längtar ihjäl mig efter att få hålla om vår lilla prins, men samtidigt STRESS, alla saker man behöver fixa. I veckan hämtar vi vagnen iaf, det känns jäkligt mycket bättre.

Är hemma med min stora prins nu, det är han och jag idag. My love är på äventyr med en liten prinsessa. Som är jävligt gullig! Och som jag saknar. Vi, allihopa saknar.


Jag och grabben drar en snabbis till Vällingby, sen hem igen, han vill bara rita och rita, och det passar ganska bra för mig. Foglossning som dödar, FYFAN. Har ONT minst sagt, hela jävla benet gör ont som fan, fittbenet om man får skriva så.

Jaja, det som inte dödar får man väl tänka.

Likes

Comments

Längtar obeskrivligt efter att få ha dig i min famn ❤️ känna din lukt, se dig och ge dig kärlek min lilla ❤️

Likes

Comments

Barnmorskan gick jätte bra, det är helt sjukt att dom kan känna bebisen exakt hur han ligger. Jag har försökt, jag kan inte känna huvud rumpa eller rygg. Helt omöjligt. Fantastiskt!
Jag ska bli barnmorska!

Öppna förskolan gick och jätte bra, Emilio och Hugo lekte som galningar. Jätte kul att se! (:

Likes

Comments

Vi flyttar ut, jag har packat och packat och packat. Bara det sista kvar, och det är nere i förrådet, sånt får my man ta hand om, för tungt för mig! Jag åker och hämtar grabben, han vill också flytta.

Likes

Comments

Vi har fixat ett hem. HERREGUD VILKEN LYCKA!

Vi firar med lite tatueringsstudio. (:

Likes

Comments

Gorillaz e FETT tunga tydligen. Vi har myst med fredagsmys. Emilio har dansat hela kvällen typ.

Likes

Comments