Veeet ni va, idag är det ingen vanlig tråkig Måndag, för idag fyller min lillasyster 19år!!
En tyvärr helt onödig och tråkig ålder men jag är ledsen som inte får krama om dig idag.

Du och Fabian är det värdefullaste och finaste jag har. Oj va stolt och glad jag är att just du är min syster, jag älskar dig så jag spricker.
Min stora sorg i livet är åren som du och jag inte gick ihop för att jag betedde mig som ett as. Att jag gjort dig så ledsen utan att tänka mig för. Att jag alltid satte mig själv först och inte såg hur du mådde.
Vill spola tillbaka och göra om allt och göra rätt. Tack för att du gett mig en chans att förbättra mig och för att vi är här idag ❤️

Du är den starkaste jag vet och inget gör mig lyckligare än att se dig glad igen.

Grattis på födelsedagen, jag älskar dig!! 🎈

Annars dåååå? Idag har vi först fysiska tekniker, sen fystest..... Är inte jättetaggad på det men försöker att inte sätta för mycket press haha. Och efter lunch har vi vapen! En bra dag ändå. Resten av veckan är chill, mest praktiskt med typ en lektion om dagen, dock är det läge att börja plugga till nästa tenta så det är la det jag ska göra, tills på Torsdag när Adam kommer 👼🏼
Puss!

Gillar

Kommentarer

Gokväll<3
Denna dagen har verkligen varit upp och ner haha. Först fick jag reda på att jag inte fick byta aspirantplats.. 😔 Så är kvar i Stockholm Syd.. Tappade typ all lust till att plugga när jag fick veta, men sen kan det ju ha att göra med mensen och att jag inte rökt sen i Lördags att göra också;))))
Nä men det va skittråkigt, jag vill såklart vara i Göteborg som är mitt hem.
På tal om det så längtar jag hem nu haha 😔 Vill kramas med familjen, hänga med GSB och mysa med Adam.

Dock! Så satt jag med pappa i FaceTime och pluggade i 1 och en halv timme nyss, kändes jättebra. Vi har tenta på polislagen, LOB, knivlagen osv om några veckor så vi pluggade på det. Och det mesta kunde jag??? Eller okej haha överdriv, men det är inte svårt att förstå och koppla till praktiken liksom. Lättare än statsvetenskap och juridik iallafall:)

Imorgon har vi ett seminarium 8-10 och sen slutar vi, då ska vi sitta med lite annat plugg innan vi är några från klassen som ska spela padel!
Efter det är det ju hockey, som varje kväll denna veckan<3 Skönt, då har jag annat att tänka på än att ba längta hem.
Nu ska jag fortsätta se på när Luleå kör över Växjö, ville ba skriva av mig eller nått haha.
Puss<3

Gillar

Kommentarer

Gooomorron gooomorron! 🌅
Har saknat er<3 senast jag skrev så hade jag precis fått veta att jag klarat tentan och mycket har hänt sen dess 😳 eller nej inte särskilt, plugget rullar på och i Torsdag sköt vi skarpt för första gången. Fick så mycket mer respekt för det på något sätt, lite läskigt va det faktiskt.
Vi har börjat med en ny kurs så nu är det mycket om polislagen, socialpsykologi, beteendevetenskap osv. Spännande va?
I veckan så hade vi fysiska tekniker och metoder (självskydd) och där lär vi oss massa!! Sen hade några i klassen bokat en grepphall så där va vi några stycken och slängde runt varandra. Så jag har fortfarande ont i exakt varenda liten muskel i min lilla kropp.

Lite blandade bilder från senaste månaden. Har hunnit med ett besök upp i Köping! Hälsat på svärföräldrarna och släkten ❤️
Nu ska jag inte åka hem förens till påsken. Va inte hemma förra helgen heller så det suger lite. Men jag trivs ändå bra här, vi är en tight klass och alla är såå mysiga och goa.
Men även om jag har det bra här så är det klart man längtar hem, speciellt när alla är på Alsjön och äter middag och spelar spel 😔
Adam kommer iofs och hälsar på nästnästa helg, då ska vi äta gott och kramas massor. Men jag missar både Mannis och Fabbes födelsedagar:/ Och inget skidåkande blir det inte heller JAG GRÅTER.


Ahja, idag är det hockey(!!) och sen ikväll ska vi ut! Har absolut 0 att ha på mig så ska bli spännande att se hur det slutar.
Pusspuss<3

Gillar

Kommentarer