Hejsan! Idag så kommer några förslag vad du kan göra med din pojkvän/flickvän! här kommer några förslag!

°myskväll/dag

°gå på nöjesfält

°bada

°gå på bio

°dubbel dejt

°promenad

°picknick

ha det bra hejdå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Idag fyller min underbara pappa år! Så då slängde jag ihop några cupcakes! Dom är jätte goda👍. Jag länkar sidan där dom finns för jag kommer inte ihåg😂 Jaja det var bara det jag ville säga så ha en underbar dag nu hejdå! http://heavenlycupcake.se/devils-food-minicupcakes/ ❤️❤️

Likes

Comments

hejsan! Imorgon är det skola😭. Vad ska ni göra i skolan imorgon?Jag vet inte vad jag ska göra! Jaja nu måste jag duscha så vi ses snart! Hejdå😊.

Likes

Comments

Hejsan nu har jag inte gjort ett inlägg på ganska länge👎. Iallafall så har jag haft Nationella proven. Har ni haft Nationella proven kommentera gärna. Vi har haft mattedelen och håller på med svenskan. Jaja det var bara det jag ville säga hejdå❤.

Likes

Comments

❤​​Hejsan❤ Idag har jag en liten filmkväll med min bror. Vi tittar på Descendants och äter massa godis. I Descendants är Mall min favorit karaktär. Ha det bra❤😊 

Likes

Comments

Hej! Idag är det alla hjärtans dag. Idag har jag varit och ätit på en tapas resturang. Det var faktiskt jätte gott 😊. Ha det bra hejdå❤.

Likes

Comments

Det här är mitt första blogginlägg och jag tänkte visa min favoritponny och min favorithäst. Hästen till vänster är min favorithäst och han heter Kalle. Hästen till höger är min favoritponny och han heter Virre.​ Jag rider på Kungsnäs ridskola. 

Likes

Comments