hej!
det var inte igår. jag ber så hemskt mycket om ursäkt jag har varit sämst på dehär med att uppdatera sociala medier nu på ca 1 månad men men jag är tillbaka. Vad har då hänt under tiden jag varit borta? Jo jag har varit och tävlat med nemo då och vi startade mini och det gick väll bra jag är nöjd han hade ett bra flyt trots att banan är ganska kort men han brukar alltid gå igenom en bana nu sprang han så känslan var underbar. jag har även lyckats hallft bryta mon armbåge under ett snöbollskrig så jag är skadad nu i skrivande stund. jag har börjat markarbetsträna alicei och även börjat träna inför hoppträningen hon får just nu gå/springa igenom hinderstöd och om några dagar får hon börja hoppträna jag är så sjukt taggad. jag har sjukt mycket i skolan där av att jag varit borta från sociala medier. det är väll typ det som hänt under tiden så inte så mycket speciellt men aa hoppas ni

inte hatar mig för mycket nu bara!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
jag villl först bara säga förlåt för den värdelösa uppdateringen denna vecka men jag har som sagt skola och skolan tar upp ca 60% av mina dygn jag sitter hela dagar och hela nätter med plugg osv och sen lägger jag ner all min lilla fritid jag har på mina djur och vänner så har liksom inte haft tid att uppdatera bloggen eller insta men nu på söndag bli ´r det iallafall förhoppningsvis tävling igen med bara nemo tyvärr men det är bättre en inget och jag har ju börjat om från ruta 1 med honom som många av er redan vet han tävlade ju lätt förut och han klarar lätt utan problem hemma men han är en så pass svår kanin och har sina perioder så vi kommer att köra mini på den tävlingen om det blir någon inte helt 100 än men hoppas på det bästa. sen får ju den nya kaninen seltränas nu på söndag också vilket är superkul längtar så mycket nu tills desss att hon får hoppträna för hon hoppar ju upp på allt som går att hoppa upp på¨självmant i mitt rum då hon bor inne för att hon är född inomhus hon har t.ex hoppat upp på mitt skrivbord från att sitta och titta på mig nedanför till att ta ett stillastående skutt rätt upp på skrivbordet som är minst 1 m högt vilken kanin alltså men ja ville mest bara skriva förlåt så hemskt mycket.

Likes

Comments

​Hej 
som titeln lyder det kan ju inte bara vara jag som saknar sommaren så sjukt mycket alla tävlingar träningar äventyren allt är bara så sjukt mycke mysigare och roligare man slipper mörkret på dagarna och kvällarna man slipper kylan allt är bara perfekt typ jag längtar sjukt mycket till sommaren 2018 inte bara för att det är sommar utan också för att nu till våren/sommaren så kommer det ätt hända en hel del på gården vi kommer bland annat att bygga nya burar ett lösdrift hagar ett förråd alla mina hinder jag har beställt lär ha kommit så det lär bli mer träningar hemma hos mig jag den nya kaninen kommer att börja tävla fler djur till gården osv bara så sjukt mycket kul att vänta på helt enkelt så jag vill ha sommar nu nu nu vilka håller med mig?

Likes

Comments

Hej!
som rubriken lyder jag behöver er hjälp jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om känns som det ända man kan blogga om när det kommer till kaninrelaterade saker är typ vad man ska/har gjort under dagen och det känns som att det blir väldigt uttjatat ganska fort det blir varken kul att läsa eller att skriva när det bar är samma sak varje dag jag är sjukt tacksam för alla som är inne och läser min blogg dagligen men nu behöver jag er hjälp vad ska jag mer skriva om än bara dagen? behöver hjälp nu lämna en kommentar eller dma mig på ig tack på förhand älskar er !

Likes

Comments

​Hej och godmorg!
För det första så vill jag be så mycket om ursäkt för den usla uppdateringen de senaste dagarna, Men jag har varit sjuk så har tyvärr inte haft någon ork att skriva utan jag la min lilla energi jag hade på mina kaniner se dem inte behövde sitta i burarna hela dagarna och just nu sitter jag och planerar lite om 2018 lite burbygge namn osv. idag är planene att alla kaniner ska hopptränas då jag är hemma idag och inte länge på skolan men sen den nya kaninen får ju inte hopptränas än men hon ska få springa i hagen en stund har även lite planer på att fota kaninerna är fortfarande sjuk så har inte jätte mycke energi så vi får se vad jag hinner med och orkar göra har även en del plugg jag måste göra nu under helgen men det löser sig hoppas jag ;) ja men det var allt för nu men om ni har några namnförslag så kommentera gärna eller dma mig på ig @sunshines_kaniner tack på förhand 

Likes

Comments

Hej och godmorgon på er alla!
jag har nu då alltså gett mig in på en tävling med några vänner och släkt osv att kliva upp 04:30 varje dag förutom söndagar det är en vilodag men a denna tävling är också att jag inte får äta något onödigt socker som t.ex godis snacks socker i te glass osv och denna "utmaningen kommer att pågå vi har sagt som längst 6 månader men vi ska köra tills alla har åkt ut vi har även sagt att vi måste göra minst 4 träningspass i veckan alltså minst 16 pass i månaden och klarar man inte det så får du ett straff men klarar du inte att skippa allt onödigt socker och kliva upp 04:30 då åker du ut direkt. ja det är de nya som hänt mer en att Indra har flyttat hit (den nya kaninen). Idag startade jag då dagen med att kliva upp 04:30 och just nu i skrivandets stund så är kl 04:40 så. men jag ska nu köra dagens träningspass då jag tycker det är skönare lättare att träna på morgonen då får man som mer energi till dagen. sen är det ju skola kl 09:40 till 16:00 men det är en ganska chill dag idag. efter skolan ska jag gå ut med nemo på promenad igen det blir väldigt mycket promenader när jag är här på skolan då det är det ända jag har tillgång till tyvärr. men det är nog allt jag ska göra idag eller ja jag ska även se farmen ikväll kollar ni på farmen? om ni gör det vad tycker ni?
Aja ni får ha det så bra så hörs vi senare idag!

Likes

Comments

Hej!
Nu till själva nyheten då som ni nog förstår med bilden så har jag då fått hem en ny kanin en viltgul hona me skulle verkligen behöva er hjälp med namnförslag till henne är lite inne på mira eller wira men vet inte riktigt hon är då från en privat uppfödare så hon e helt obesläktad men ja skriv gärna en kommentar eller skicka ett DM på instsgram @sunshines_kaniner på namn förslag tack på förhand ❤️

Likes

Comments

​Hej och godmorgon på er.
just nu i skrivandets skull så sitter jag vid mitt skrivbord i mitt rum på internaten. skolan börjar 09;40 och min ångest över den e enorm, men jag ska klara denna dag. jag skrev ju inget mer igår om dagen men jag gjorde iallafall allt jag skulle göra förutom bygga klart hinder. just nu har jag en liten sunshines din hand i min (Korall) springandes lös på golvet, då jag åkte till skolan igår redan och korall ska hem till en i min klass så fick hon ju följa med men jag har ju ingen bur till henne här då hon bara skulle vara här en natt så hon får gå lös i hela mitt rum som då Nemo brukar göra men nu har han fått vara i buren och ska få va lös idag när korall flyttar. idag kommer jag ju även att berätta en nyhet och det inlägget kommer ut runt 5 idag. Men ja vad ska jag göra idag då med kaninerna? jag har ju då först skola till kl 16:00 så efter det är det mörkt men tror ändå att Nemo kommer få gå ut en liten promenad faktiskt om inte så springer han ju ändå fritt i rummet hela dagarna. sen flyttar ju även korall idag och Doris och Pelle flyttar någon gång under veckan. Men ja jag tror det var allt för nu så får ni ha en så bra dag så hörs vi hejdå!

Likes

Comments

Hej!
Jag har en sak att berätta. jag har gått in i väggen med skolan youtube nu blogg och tillverkningen hinna med djuren jag har plus hinna med att umgås med mina vänner på fritiden har fått mig att gå in i väggen helt till än början så funkade det men när jag sen själv lät mig själv inse att jag hade prestationsångest så blev allt värre jag har alltid sagt till mig själv men du kan göra detta bättre och har då försökt göra sakerna bättre har alltid försökt uppgradera mig och mitt arbete vilket bara tog mer och mer tid vilket i sig leder till att jag började kapa bort sömnen jag började sova mycke mindre för att hinna med allt jag ville göra. och det gav mig ju ännu mer tid vilket då leder till att jag satte ännu högre mål på mig själv vilket då i sin tur tog ännu mer tid till slut började jag vara vaken flera nätter i rad och sen sova någon timma någon natt ja ni hör själv detta är inte bra så jag insåg då själv att jag satt mig i skiten och måste ta mig ur den just nu är jag på väg till toppen igen men har en bit kvar och detta insåg jag i somras det är bland annat därför min instagram har varit väldigt dåligt uppdaterad det är därför jag inte har kunnat hoppträna nästan någonting alls under hösten för jag valde att lägga den sista energin på en sak och fokusera på det och då valde jag skolan och tog ut kaninerna på banan när vi hade en lugn vecka när det gäller pluggandet men just nu har jag tagit mig väldigt långt på vägen så jag behöver inte bara lägga fokus på en grej 2018 kommer bli mitt år detta år kommer jag att lägga all min tid och energi på kaninerna och gården självklart kommer jag inte att ge upp skolan riktigt än men har funderat de senaste veckorna om skolan verkligen är värld den ångesten är skolan verkligen värd det har jag kanske bara valt fel gymnasium eller borde jag ge upp det och byta skola eller borde jag fortsätta kämpa vidare? vi får helt enkelt se vad som händer jag tar dag för dag timme för timme minut för minut.

Likes

Comments

Hej!
idag så har jag inga fler planer en att göra klart det jag höll på med igår och inte blev klar med, Har dock mindre tid på mig idag då jag åker till skolan i eftermiddag för skolan börjar ju imorgon igen (suck). men ja vi ska hämta en bur idag jag ska skriva ut härstamningsbevisen städa transporterna för kommer behöva använda 3 st idag. ska även försöka hinna hoppträna idag då det e sista dagen jag kan göra det annars måste jag vänta tills på fredag så och hopptränade sist i torsdags så blir ett lite för långt mellanrum tycker jag, jag har då inte tillgång till hinder på skolan. ska även selträna mer med den nya kaninen som idag bor på skolan på heltid alltså hon flyttar inte emellan med mig och de andra kaninerna. sen å är jag snart klar med ett av projekten jag håller på med just nu så det kommer ni att få veta inom ganska snar framtid. men det var nog allt jag ska göra idag som är kaninrelaterat.

Likes

Comments