I august 2016 havde jeg for første gang i mit liv købt en fly billet,

Det betød jo selvfølgelig at det var første gang jeg skulle prøve at flyve!

Jeg var skide nervøs allerede da jeg skulle trykke på bekræft til jeg havde købt biletten, men jeg gjorde det, og var helt lettet derefter :)

Nu ventede kun tiden op til jeg skulle afsted..
HELE turen hen til lufthavnen, igennem lufthavnen Security og gaten var jeg helt rolig..

Først på vej ind i flyet kunne jeg mærke jeg blev mere og mere nervøs..

Jeg fandt min plads og satte mine ting, straks derefter gik jeg efter en fra flyet, jeg fandt en sød stewardesse og fortalte hende det var min første tur i en flyver og jeg var begyndt at være lidt nervøs!

Hun tog min hånd og sagde nogle beroligende ting om flyvning,
hun tog mig ud til piloterne og vi hilste på hinanden, den ene sagde jeg så dig inden vi gik ind i flyet og der så du rolig ud,
og det havde han helt ret i, men lige der var nervøsiteten gået ind i kroppen på mig..

Det var rart at se dem i øjnene og få sat ansigt på dem der skulle "passe på mig og resten af folkene i flyet" jeg blev lidt mere rolig ..

Jeg var nervøs på turen op men blev mere rolig som tiden gik, jeg så en film og prøvede at slappe af, jeg tænke på de ting stewardessen havde sagt til mig og hun var utrolig sød til at komme og spørge til mig under hele turen!

Det var en god flyve tur, og jeg var overhovedet ikke nervøs under flyvningen, dog kom det lidt tilbage igen da vi skulle lande, også fordi der var kø til at lande, så vi fløj rundt i 10 min ca. Og i de 10 min havde der ophobede sig et tryk i hovedet på mig, det gjorde så ondt!!

Jeg havde fået fortalt af folk jeg nok ville opleve det, og de fleste havde sagt jeg bare skulle tygge tyggegummi, og det gjorde jeg på livet løst;D

Men det hjalp bare ikke! Så jeg måtte holde ud til vi var nede på joden igen.

Inden jeg gik ud af flyet snakkede jeg med stewardessen igen hun spurgte hvordan det var gået og jeg fortalte det var gået godt jeg var ikke nervøs længere, dog havde jeg utrolig ondt og hun sagde nogle ting jeg skulle gøre næste gang! Istedet for tyggegummi og overhovedet ikke hjælper, hvertfald ikke på mig :)

Har i spørgsmål om at flyve fx. Ikke prøvet at flyve endnu og ligesom jeg ikke havde er i velkommen til ar spørge :)

Hug Sunshinecheek <3

Likes

Comments