Uke 22+3

Nå begynner den lille skjønne gutten i magen min å bli stor, man kan kjenne spark og bevegelser fra utsiden! Pappaen til babyen kjente spark for første gang for noen dager siden og reagerte på samme måte som når jeg merket det første gang, haha! Altså med å: bli helt sjokkert og løpe sin vei. Vi er jo begge enig om at det føles litt rart og er merkelig å tenke på at et annet menneske bor inne i min kropp akkurat nå..

Jeg er liksom 2 personer i én nå, hehe..
Ellers er formen god og jeg koser meg mye med jobben hjemmefra, det er mye som skjer der nå og både jeg og flere av mine fine kollegaer i teamet har satt oss høye mål så det blir en helt vilt spennende måned nå i Mars🌸 Også er det første vår måned, jeg ser SÅ frem til sommer og sol!!

Her er noen lagervarer og en del bestillinger, gaveposer til heldige kunder også venter jeg ny firmapakke med nye lagervarer! #gledermeg

En av favoritt drikkene mine fra forever er garantert sjokolade shaken, spesielt med tanke på mat og metthetsfølelse. Men den er faktisk også glutenfree 👍🏻Jeg har meg en sånn hver morgen i tillegg til frokost eller de på de dagene maten på morgenen ikke frister! Denne herlige shaken kan også så klart kjøpes i min nettbutikk oppe til høyre i menyen.

Jeg håper dere får en fin dag, dette var litt av min🌸

  • Near Bjerkreim

Liker

Kommentarer