Header

Jeg er bra nok selvom jeg har begått feil. Selvom jeg har hatt øyeblikk som har vært svake. Øyeblikk hvor jeg har mista meg selv og ikke skjønt helt hvem jeg har vært der og da. Desperat på en måte. Noe jeg egentlig ikke er. Det er den verste følelsen jeg kan kjenne på. Handlinger jeg har gjort som jeg ikke kjenner meg selv igjen i. Øyeblikk preget av irrasjonalitet.

Men på slutten av dagen er det disse øyeblikkene jeg skal takke for styrken jeg har fått hver gang jeg har klart å reise meg igjen. Alle øyeblikk av svakhet er også øyeblikkene som former oss til de fine personene vi er.

Styrken jeg har fått, gjennom feilene jeg har begått. Jeg har sviktet meg selv. Flere ganger. Latt meg selv snakke ned til meg selv, latt meg selv fortelle meg selv at jeg som menneske har mindre verdi enn andre, fordi jeg har opplevd ting. Ting som ingen burde oppleve. Men de har skjedd og det er ingenting jeg kan gjøre med det.

Jeg er stolt av alle gangene jeg har reist meg, og prøvd og prøvd og prøvd.. Noen ganger skal det mye til for å knekke meg, andre ganger skal det omtrent ingenting til.

Jeg er glad for alle menneskene som har troa på meg etter alt. Jeg er veldig takknemlig for menneskene jeg har rundt meg. Så mye kjærlighet og varme samtaler.Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Likes

Comments

Jeg blir så stolt av noen mennesker. Også mennesker som jeg ikke engang kjenner.

Er det en ting som er sikkert her i livet er det at vi mennesker er i stand til å få til alle mål vi har satt oss. Det er derfor jeg elsker mental trening. Jeg velger å tro at nøkkelen til suksess er like mye å sole seg i glansen etter hardt arbeid, men også evnen til å planlegge hvordan man skal takle setbacks. Takle tunge dager. Stå i stormen når det bare finnes deg og drømmen din der. Ingen andre. Vi må gjøre jobben selv, vi må gå litt i gjørma for å nyte godværet når det velger å komme. Jeg skal lære meg til å takle dårlige perioder ved å bli motivert.

Jeg blir stolt over mennesker som har fått en tung start på livet og har blitt påvirket av dette i voksenalder men som kan smile og prøver å gjøre en innsats for å få livet på "rett kjøl" igjen. Det er trist at det i dagens samfunn er lett å ta "easy getaways" ifh. til stoffer og andre ting som distanserer oss fra virkeligheten og det som er bra for oss. Så til deg der ute som sliter med ditt, jeg heier på deg <3


Bilder fra i sommer.. Mimre, mimre!

Likes

Comments

Er ikke verden et rart sted?

Folk velger kjærlighet i form av status, berømmelse og utseende. Noen kaster bort kjærligheten for et bra tilbehør på insta bilder. Jeg drømmer om verden hvor de rikeste i samfunnet er de som er snillest og de som behandler andre som dritt er de som sitter med minst. En verden hvor du blir målt i hvor godt hjerte du har. Hvor godt hjerte du har når du tar valg ovenfor deg selv og viktigst av alt de valgene du tar som påvirker andre.

Jeg er ikke en person som er imot å forandre på utseende hvis det er det man vil, det trenger ikke bety at man er en dårlig person i det hele tatt (hvilket mange skal ha det til) det blir for dumt å melde. For enkelt rett og slett.

Hjerte mitt knuser hver gang jeg ser noen som har daglige utfordringer i hverdagen sin som jeg altfor ofte tar for gitt. Det er noe jeg skal bli flinkere på å tenke over hver eneste dag. Ja, jeg har mine problemer. Mange av oss sliter kanskje økonomisk og syns synd på oss selv. Men jeg er glad for de problemene/utfordringene jeg er blitt gitt fordi det er ting jeg kan gjøre noe med. Jeg er heldig som faen som har denne muligheten til å forandre på alle områder i livet mitt som jeg vil forandre på.

Heldig er jeg som er omringet av kjærlighet av folk som hadde vært der om jeg hadde vært fattig eller hun som spiste middag på fancy resturanter annenhver dag.

S

Likes

Comments

Jeg synger hver dag.

Musikk skal bli mitt levebrød og den skal glede og ikke minst inspirere.

Jeg er så heldig som har fått bli inspirert av så mange på veien min. Både kjente og ukjente. Jeg elsker å se engasjementet mennesker har ovenfor musikk. Engasjementet som skinner i øynene deres når de prater om en ny idé, noe ingen andre har fått til før. For det finnes fremdeles disse menneskene, drømmerne som har ofret alt for å få leve av drømmen sin. Det er noe av det jeg har mest respekt for. Vi er til for å leve for vår del, ikke please, ikke sammenlikne oss med andre, men være lykkelig med oss selv og vårt liv. Gjøre ting som gjør oss stolt i hjerte.

Noen ganger er jeg redd for at jeg blir sittende på gamlehjem uten å ha fått realisert drømmene mine og ende opp med følelsen av at jeg ikke har levd fullt ut.

Jeg har som alle andre tatt mange dumme valg på veien men de har skapt meg, gitt meg de verdiene jeg sitter på idag. Jeg kan le av de tingene jeg en gang gråt over. Det er en grunn til at man kaller det ung og dum, men denne dumme kommer også til å bli en av de klokeste en dag. På livet. En dag kommer du til å takke alle drama-queens, alle hjerteknusere for å ha gjort deg mett på tull. Den viktigste tanken vi mennesker kan ha ovenfor oss selv fra vi står opp til vi legger oss er at vi verdt våre største drømmer og mennesker som matcher oss, som backer oss, som får oss til å le og elsker oss uendelig for den personen vi er.


S

Likes

Comments

Likes

Comments