Hej och förlåt för den dåliga uppdateringen sen sist! Jag kunna inte göra ett nytt inlägg när jag kom hem från resan till Talinn, för det var så mycket som hände samtidigt då.

Nu är jag iallafall ute på resande fot igen, men den här gången ska vi till bland annat Ullared Gekås, parken zoo i Eskilstuna och Gränna. Självklart åker vi med bil och husvagn..
Dock åker vi inte direkt till Ullared utan vi ska även stanna i finnerrödja på otterbergscamping över natten bara, sen åker vi till Ullared. På vägen hem på tar vi parken zoo och Gränna. Det här är verkligen en resa jag har sett fram emot. Det jag har höga förväntningar för är parken zoo. Visst har jag förväntningar för Ullared också, men inte lika höga då jag redan har varit där en gång så vet redan hur det är där. Jag vet inte hur det är i parken zoo, men enligt bilderna jag sett så ska det var jätte fint och mysigt där.. Jaja... Nee.. Nu ska jag fort sätta att sova..

Den här gången skriver jag att bag gör en uppdatering här när jag har tid.. Skulle kunna tro att det blir ikväll..

Har de bra så ses vi snart igen!😉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen! <33

Nu 10:00 så hoppar jag snart på bussen som går mot färjan ( bussen går 10:15 från Hudiksvall)!! Jag ska till Talinn med min "mamma", min ena tjejkompis och hennes mamma. Det kommer bli en riktig "tjejresa". Det tycker jag ska bli kul. Jag har inte direkt planerat något speciellt som jag ska handla, mer än tuggummi ;-) 

Jag kom förresten på en sak som jag glömde att skriva med i mitt förra inlägg jag gjorde. Jag tänker att jag bara berättar lite kort om det nu så kommer jag göra ett nytt inlägg om det när jag kommer hem från Talinn, vilket är på söndag den 10:de. Det jag glömde ta med är att jag inte bor hos mina riktiga föräldrar. Jag bor i ett familjehem (fosterfamilj kan det också heta). Det är därför jag skriv mamma inom två citattecken ( " ). Mer om det kommer som sagt i nästa inlägg.<33

ha de så bra, så ses vi snart igen! <33

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! <33

eftersom det här är mitt första inlägga så tänkte jag skriva lite om mig själv! 

Jag är en tjej på 15 år. Jag håller på med det mesta på fritiden. Allt från att köra moppe och hänga med kompisar, till att rida eller hoppa med kaniner. Jag tycker även om att vara ute i skogen. Med andra ord jag älskar naturen. Tälja, göra upp eld, allemansrätten, och liknade saker tycker jag är riktigt roligt och intressant. Som ni kanske märker så är inte jag den typiska tjejen, som bryr sig om utseende, smink och liknande. Det har aldrig varit något som har varit intressant för mig.

En annan sak som jag älskar att göra det är att sitta och skriva. Det kan vara allt från att skriva om någon jobbigt jag varit med om. Det spelar ingen roll vad jag skriver om, jag älskar att bara sätta sig ner och skriva. Det kan bara var så enkelt som att mejla till en lärare angående en uppgift. När jag berättar det för vissa så tror de flesta jag jag även är en sån person som älskar att läsa böcker också, och det tycker jag inte är speciellt roligt. Mitt intresse för att skriva har jag inte haft speciellt länge, utan det kom när jag precis hade börjat årskurs 8. Det var faktiskt tackvare skolan som jag hittade det här intresset. Jag tror att det började när vi skulle hålla tal inför klassen, och det måste vara minst 5 minuter långt. Den första tanken som slog mig då var att "det här kommer jag aldrig att klara, kommer aldrig lyckas skriva ihop ett tal som är minst 5 minuter långt". Om det inte vore för min lärare så skulle jag aldrig klart det. Jaja sak samma det är inte så intressant...

För övrigt så har jag en ganska stor familj, typ 9 syskon. Vilket även har gjort att jag typ ÄLSKAR småbarn! I love them! Asså dem är såååå gulliga. Jag har 7 yngre syskon, vilket då innebär att jag har 2 äldre syskon. De spelar ingen roll hur många små syskon man får så är alltid andras småbarn gulligare än sina egna syskon! <33 förstår inte varför!?! Men självklart älskar jag alla mina syskon ändå!

Jaja det här får räcka för den här gången!

Ha´de så bra, så ses vi snart igen! <3

Likes

Comments