Vill bara klargöra att i det tidigare inlägget var det inte jag som skrev ;) Det var den här muppen:

  • 285 Readers

Likes

Comments

Tjeba alla råsköna lingonplockare nu är blondie girl tillbaka asså!!!! Har idag insett att mitt bloggnamn är helt åt skogen fel!!!! Jag funderar även på att blondera håret lite då det börjar bli helt förjäkligt mörkt!! Kiss piss på mina älskade läsare!!!! /Bosse the Wiman <3
  • 287 Readers

Likes

Comments

Har precis kollat på första avsnittet på femte säsongen av sons of anarchy :D Jag och brorsan har väntat hur länge som helst på att femte säsongen ska komma, så vi kunde ladda ner det. Äntligen kan vi börja kolla igen!!! ;)  • 386 Readers

Likes

Comments

..nu tänker ni säkert "vem fan är det?". Och det ska jag svara på. Det är en snubbe jag nyss har upptäckt att han existerar. Han gör för det mestast covers på dagens musik. Han har en massa covers och låtar på tuben. Men han finns även på spotify. Och han har en helt otrolig sång röst. Han är förbannat musikalisk av sig. Och det är helt otroligt va man blir glad av att höra denna snubbe sjunga. Hans kompisar är också mkt med i hans låtar. Och även dom är väldigt begåvade. Så jag tycker att ni bör kolla upp honom. Jag lovar det helt klart värt att lyssna på. Jag kan inte få nog av honom iaf (A)

P.S. Jag tänkte lägga upp några covers och låtar med honom från youtube. Men min dator ville inte som jag ville. Så det fick bli en bild på honom istället. Ni får kolla på tuben själva ;)

Likes

Comments

Nja det är fan tveksamt!? Har haft hål timme i snart 1 h och 40 minuter. Otroligt kul?! Har varit ute o lekt sagan om ringen och Harry Potter. Och då kan man ju börja fråga sig själv om man verkligen går i andra ring ;) man är fan aldrig för gammal för att leka.

  • 377 Readers

Likes

Comments

Sitter o kollar på snooki & jWoww som har säsongstart idag på MTV. Så nu varje söndag klockan 19.30 kommer jag sitta bänkad framför tvn. Har ju följt alla säsonger av jersey shore och älskar det. Det är hur bra som helst. Och snooki är min favorit! Hon är så awesome. Och hon är ju så liten o söööt!!! Men iaf denna nya serie är bara med snooki och jWoww. Där man får följa deras vänskap o deras liv. Hur mkt som har förändrats!  • 386 Readers

Likes

Comments

Har varit sjuk hela veckan. Och det har inte visat några tecken att det har blivit bättre. Så ingen skola för min del imorgon heller. Visst är det skönt att slippa skolan och kunna sova hur länge man vill. Men har stort behov av socialt umgänge. Sitter hela dagarna framför dator och kollar på vänner. Har minst tagit mig igenom 2 och en halv säsong på bara några dagar. Aja tänkte bara skriva så att ni vet att jag lever iaf. Nu blir det mer vänner?


  • 400 Readers

Likes

Comments

Skriver första inlägget via mobilen :D är så awesome att jag kan börja använda min mobil. Har varit hemma idag från skolan idag igen. Är sjuk :( Hostar hur mkt som helst osv. Men iaf tänkte bara testa att blogga via mobilen. Nu när jag kan ;)

Min frukost idag eftersom att jag missade pannkakor i skolan idag!


  • 407 Readers

Likes

Comments