​Det är inte så jättelångt kvar tills alla humhum uppgifter ska vara inlämnade och det är lite småjobbigt på grund av att jag i nuläget inte har lämnat in något än. Men det är inte helt kört än för jag har gjort klart resultatet på rapporten så då ska jag bara göra klart de andra delarna av rapporten vilket jag inte tror blir allt för jobbigt. Sedan är det de andra smågrejerna kvar som man antagligen kan göra hyfsat snabbt jag har faktiskt börjat på en ny enkät nu det är lite svårt att komma ihåg vilka frågor jag hade men det löser sig nog.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag så tänkte jag arbeta med min enkät men när jag skulle öppna den kunde jag inte hitta rätt fil och efter lite funderingar kom jag till stor förskräckelse på att jag hade gjort enkäten på min lånedator och glömt spara den på onedrive innan jag fick tillbaka min dator. jag blev även trött på it-gubbarna när jag fick tillbaka datorn för jag sa åt dem att de skulle ominstallera min dator men de hade inte gjort det. Så när jag slutat sörja min enkät så fortsatte jag arbetet med min rapport som gick ganska bra men lite segt jag är nästan klar med den frågeställningen som jag har.

Likes

Comments

​Det var ju inte igår som jag gjorde mitt senaste inlägg det har ju faktiskt gått ganska länge sedan jag gjorde ett inlägg men det är bara för att jag är så upptagen med business och att arbeta med humhum arbetet. Jag har ju nästan gjort klart min enkät och har börjat arbeta med min vetenskapliga arbete. Men det går sådär med det vetenskapliga arbetet det är väldigt jobbigt att komma igång med det och jag har bara skrivit några rader än så länge. Men jag är ganska säker på att det kommer lösa sig förr eller senare jag har ganska bra information det är bara jobbigt att sortera det och skriva om det.

Likes

Comments

Idag har det varit en extremt dålig och tråkig lektion det började med att jag va skittrött imorse och orkade inte gå till skolan men jag kände att jag var tvungen att gå så jag gick ändå. Sen när jag kom till skolan så var ja tvungen att lämna in min dator för att byta gångjärn så ja kunde inte jobba någonting på hela lektionen. Men då tänkte jag att det var ett ypperligt tillfälle för att göra ett nytt blogginlägg eftersom det var längesedan jag gjorde ett så jag tog upp telefonen och tänkte blogga men då hade jag slut på surf i min telefon så då fick jag sitta och stirra in i väggen ett tag men sen gick jag och lånade Stellas telefon så att jag kunde blogga ändå. 

Likes

Comments

Idag är det den fjärde (eller nåt jag är inte helt säker) humhum lektionen som jag är på men det är mitt första inlägg för jag orkade inte fixa en blogg första lektionen och de andra lektionerna tänkte jag skriva inlägg men jag började i slutet av lektionen så jag hann aldrig. Förra lektionen så fixade jag och designade min blogg sen hade vi rast och efter rasten hade vi en lång och tråkig föreläsning om hur man gör enkäter. Men nu blir det iallafall enklare när jag ska göra en enkät på riktigt. Humhum lektionen är mycket jobbig för jag vet inte hur jag ska börja och det är svårt att komma på ett ämne😖😡😲

Likes

Comments