Eftersom jag inte riktigt hunnit blogga under helgen gör jag en snabb sammanfattning om vad vi har haft för oss.

I fredags efter skolan drog vi hem och hängde vid poolen eftersom att vi slutade såpass sent och skulle sedan vidare under kvällen. Vid åtta-tiden begav vi oss ner på stan för att äta middag med några kompisar från skolan. Vi var sammanlagt tolv som åt tillsammans och vi hade riktigt mysigt. Efter middagen träffade vi yttligare ett gäng kompisar som vi hade väldigt roligt med. Tyvärr slutade kvällen redan vid elva eftersom att vi de två första veckorna har hemmatid.

Lördagens bravader var nästan demsamma. Poolhäng och utgång. Kompisar och mat. Jag tror aldrig jag kommer tröttna på detta ställe. Dock är det lite hetsigare här än hemma. Det är inte mycket tid man har åt att bara sitta själv och ta det lugnt.

Idag är det söndag och jag hade faktiskt planerat att ha dagen åt att plugga. Även fast än vi inte fått så mycket läxor vill jag inte ligga efter, lika bra att ligga i tid. Kommer troligtvis dra ett litet poolhäng sedan också, i den här värmen måste man bada. Hela tiden.

Slänger upp lite bilder, både från och innan helgen. Enjoy!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Årets första tabbe, glömde shortsen till idrotten, whoops... aja, shit happends. Förutom det flöt dagen på som vanligt. Hade gruppmöte med Lisa, vilket är obligatoriskt för alla elever på skolan. Vi pratade om livet i de spanska familjerna, bland annat hur vi trivs. Detta var mitt först av fyra möten då vi tar upp olika saker. Dessa möten är till för vår säkerhet, dag som kvällstid. Vi fick även ett papper med tips om hur man ska agera om man befinner sig i situationer man inte borde vara i.

Men nog med allvaret för en stund. Efter skolan drog vi ett gäng till stranden för att sola och bada. Vi hade det riktigt skön, tror vi måste spenderat upp emot några timmar där. Vid sju tiden traskade vi hemåt. Olivia köpte med sig en solmadrass till poolen, vilket var väldigt uppskattat. I poolen spenderade vi då yttligare lite tid innan vi gick hem till oss själva.

Här kommer lite bilder från dagen, enjoy!

Likes

Comments

Lång dag idag, 09- 15.30. I 30+ graders värme står man knappt ut, och det hjälper knappast att all air-conditioner stänger av minst tre gånger om dagen. Snacka om syrebrist och värmeslag. Men men, borde inte klaga, lever ändå life här nere.


Efter skolan drog vi ett gäng till Miramar, vilket är en köpcenter, för att återigen slösa lite pengar. Lyckades dock fynda riktigt bra på rean, 6 plagg under femhundringen. Shorts, kjolar, en klänning, baddräck och en söt liten topp Sug på den ni. Dock kan man inte ha sött utan lite surt. Tråkigt nog hamnade en telefon på vift, och ännu värre så blev den inte återfunnen. Men sådan löser sig alltid på något sätt.


Efter att väntat på den väldigt sena bussen utanför Miramar tog vi hos äntligen hem och tog oss såklart ett dopp i poolen. Vilket nästan är ett måste här. Har dessutom lärt mig dyka, extremt stolt. Anyways, här kommer lite goa bilder från dagen. Enjoy!

Likes

Comments

Hade en extremt skön morgon. Började 12.40 med ett spanska förhör, som jag hoppas gick relativt bra... Fast ändå inte. Har inte riktigt lust att hamna i den spanska och HumHum klass med en lärare som enbart pratar spanska. Det lär ju gå sådär... Anyways. Därefter flöt dagen på som vanligt. Några nya kurser introducerades och vid 16.40 slutade vi för dagen. Då gick jag, Filippa och Olivia all in på svensken. En av de få svenska butiker här i Fuengirola. Bilar, nötkräm och mycket annat la vi ner kanske lite för mycket pengar på. Men ibland får man unna sig något gött. Vi kämpade sedan hem i värmen för att slänga oss i poolen, vilket var extremt skönt. Där låg vi i timmar, tills vi var tvungna att gå hem och äta middag. Tryckte i mig en spanska hamburgare och behövde sedan påbörja min första läxa, matte... ugh.

Aja, i helhet har dagen varit grym, och ska snart lägga mig. Glömmer nästan att jag har skola, känns som jag är på semester. Tills nästa gång, ha de gött!

Likes

Comments

Eftersom att det här med att blogga egentligen inte riktigt är min grej, har jag såklart inte gjort något inlägg sedan jag startade bloggen, but here we go!

Imorgon är det måndag igen vilket innebär skola. Otroligt nog ser jag fram emot det. Har dock inte fått chansen att prata med alla i klassen ännu, men alla verkar riktigt sköna. Ser verkligen fram emot att lära känna alla, även i dem andra klasserna och årskullarna. I fredags var det aquatlon. Med andra ord, spring och simma som en galning på stranden och vinn mot de andra klasserna. Tyvärr kom min klass, EK2, på tredje plats. Men vi hade kul ändå!

Imorgon har jag dessutom bott i min Spanska familj, tillsammans med min rumskompis Veronica, i en vecka. En vecka som gått otroligt fort. Att försöka sammanfatta allt med text skulle bara bli jobbigt att läsa, så jag slänger in lite bilder från veckan istället.

Dagens äventyr skedde bland bergen i Marbella tillsammans med familjen, samt grannfamiljen där Olivia och Ebba bor. Vi blev alla ganska förvånade när vi kom fram till platsen eftersom att vi alla hade lite olika uppfattningar om vad en flod var. Jag hade iallafall missförstått något, eftersom att klippor, vattenfall och kanaler var inget som jag hade räknat med.Men vi hade iallafall en helt grym dag! Försöker slänga upp en video så snart som möjligt från dagen.

Dags för lite sköna bilder, enjoy!


Likes

Comments