Kreativ sida

Hur många är egentligen väldigt kreativa? Ganska många tror jag. Jag själv är väldigt kreativ när jag lägger den sidan till. Älskar att måla och rita och ha mig. Men jag är sån fruktansvärd perfektionist. När jag ritar eller målar så blir jag aldrig nöjd med det jag skapat. Andra säger att jag gör fina målningar/teckningar men jag blir aldrig nöjd ändå. Men ibland målar jag i vuxenmålarböcker. Blir mer nöjd på något sätt då motivet är fint från början och jag bara färglägger.

Jag skulle egentligen vilja vara mer pysslig av mig. Virka/sticka, måla osv men jag är inte sån som pysslar. Förutom vuxenmålarboken då.

Min köpte jag på Clas Ohlson, men det var nåt år sen så vet inte om den finns kvar. Älskar att färglägga och jag blir avslappnad av det. Är så skönt att inte behöva fokusera på någonting annat än just bilden. Brukar passa på att måla när Alice sover eller när hon är hos sin pappa, tiden finns ju inte till annars.

Här är en jag jobbar nu

Det tar sin tid och det är ganska skönt. Denna tänker jag fokusera mest på svart/vit men kommer även ha några färger.

Här är några andra jag gjort tidigare

Är några av er lite mer "pyssliga" av er och vad gör ni för något? Virkar, stickar, målar, ritar, gör pärlplattor, Diamond painting? (skulle gärna börja med det sistnämnda!)

Gillar

Kommentarer