God morgon!
Nu e flickorna på dagis o hunden rastad så nu kan jag dricka mitt kaffe i lugn o ro innan jag börjar med den dagliga städningen. Vår dag brukar oftast börja kl 9 eller tidigare, frukost, välja kläder till flickorna, klä på dem o så går vi till dagis. Efter det rastar jag Biggie o därefter dricker jag mitt efterlängtade kaffe 😃.
Har haft lite förvärvar inatt och även nu 😞 o längtar verkligen till prinsen kommer! Visst e jag lite nervös inför förlossningen men d inget jag inte klarar av 😃!

  • 9 Readers

Likes

Comments

God kväll alla bloggare 😊
Ligger i sängen o kollar på film, bredvid mig ligger mina döttrar Natalija o Angelina o min hund Biggie. Min man jobbar natt så det är en sån kväll då man har svårt o somna 😝. Jag är gravid i v 37 o denna gång blir det en liten pojke 😃💙. Mitt namn är Sunce o jag är 27 år, älskar att vara mamma o fru o det är typ det enda som händer i mitt liv just nu! Har börjat studera till sjuksköterska oxå men har nu tagit ett år uppehåll pga graviditeten o den nya bebisen 😊. Min dotter Natalija är 3 år o Angelina 18 mån... Kommer skriva om vår vardag o hur det är att vara förälder åt två små prinsessor o snart en liten prins!

  • 9 Readers

Likes

Comments