Velger du opplevelser og minner?

Vi velger opplevelser og minner! Det er så utrolig viktig for våre små etterfølgere, prøve, lære og oppleve... UTE!


//innlegg skrevet i samarbeid med XPLORA//

Vi har nå testet XPLORA klokken til barn i 2 måneder. Den har vært med oss på tur til campingen i Sverige, til Liseberg og Dyreparken i Kristiansand! Ettersom klokken er så enkel å forstå for barn (og appen enkel å forstå for oss voksne) har dette virkelig vært en stor bonus for oss som familie. Celina har vokst på friheten og ansvaret dette medfører.

Celina er i en litt "vanskelig" alder, 5 år. Akkurat for liten til å være ute alene hele tiden, men allikevel stor nok til å kunne få gå en tur på lekeplassen med vennene sine, eller å gå til venner på besøk. Hun er også i følge mine meninger altfor liten til å få en mobiltelefon. Derfor var XPLORA klokken til stor hjelp for oss, da har vi oversikt over hvor hun er og vi kan ringe om det skulle være noe. Celina har også ringt oss for å fortelle at alt er bra og hvor hun er, eller om hun er på vei hjem!

XPLORA er en robust klokketelefon skapt for at barn skal kunne leke – og du skal vite hvor de er. XPLORA lar barn være barn – ingen internett tilgang og sosiale medier, kun smarte funksjoner egnet for barn. Derfor er XPLORA smartere enn en smarttelefon!

Som XPLORA selv sier: "Alle barn er utstyrt med en PLAY knapp. Bruk den!"

XPLORA med sitt budskap GOPLAY ønsker å få barn vekk fra skjermene innendørs og ut i aktivitet:) Dette er noe jeg virkelig brenner for! Celina skal ikke sitte inne foran en skjerm store deler av dagen, jeg vil at hun skal være ute å oppleve og leke!

Denne sommeren har vært den beste noen sinne, både for oss og Celina:) Hun har lekt og kost seg hele dagen, brukt kroppen og hodet. Vi har gått lange turer, blant annet til klippen/kløfta i Fjellbacka (fra Ronja Røverdatter). Celina har kost seg ute med venner, og for første gang fått gå alene til spillehjørnet på campingen! Det skal jeg si deg var stas, å få med seg 20kr for å spille på en godteriautomat! Hehe..

Vi har gått timesvis i Dyreparken og på Liseberg, vi har rett og slett brukt sommeren på å være ute! Nå skal det sies at det også har vært det beste været i manns minne! :)

Mitt beste tips er, invester i en XPLORA klokke til barnet ditt, gjem iPaden og oppfordre til å være ute! Regner det? Løp ut og dans i regnet! Sol? Pakk en sekk med litt drikke og frukt/snacks og dra på oppdagelsesferd i nærområdet/skogen!

Mulighetene er uendelige, og det blir hva du gjør det til. Velger du sofa og skjerm, eller utelek og opplevelser barnet ditt vil ta med seg videre i livet? Jeg vet hva vi velger, noe som er mye enklere for oss når Celina ikke trenger å bli utsatt for mobiltelefon før om mange mange år!

Heia XPLORA! Takk for at dere fant opp denne geniale dingsen som ikke setter noen begrensninger for mitt barns fantasti!

Klem fra Therese og Celina

Ps: Jeg får gi en eksklusiv rabattkode som aldri tidligere har blitt gitt fra XPLORA! Bruk kupongkode "50prosent" og få 50% rabatt på XPLORA ved valg av 6/12mnd forhåndsbetaling på abonnementet. Bestill på XPLORA 🙏🏻 Koden er KUN gyldig til og med søndag 19. August!

Liker

Kommentarer