Telefon i en alder av 5?!

//Reklame - Innlegg i samarbeid med XPLORA//


Jeg har hørt om flere som har gitt barna sine mobiltelefon i tidlig alder. I dag er vi jo alle på nett, og det er enkelt å komme i kontakt med hverandre. Med en telefon er det enkelt å få tak i barnet sitt, og visa versa! Allikevel syns jeg 5 år er litt for tidlig, og som foreldre har man liten kontroll over mobiltelefonen!

Når vi fikk en forespørsel fra XPLORA om et samarbeid, hvor vi fikk lov til å teste telefonklokken deres kunne vi ikke takke nei!

Vi har nettopp flyttet til et område fylt med barnefamilier, og Celina har fått seg mange nye venner. Hun begynner jo å bli såpass stor at hun klarer å gå selv for å spørre om de vil leke. Allikevel syns jeg det er litt "skummelt" å slippe henne løs. Hun er jo ikke SÅ stor! Celina er heller ikke vant med å ha masse barn i umiddelbar nærhet, vi har tidligere måttet kjøre henne når vi skal på lekebesøk. Derfor syns jeg XPLORA klokken var genial! Vi gleder oss enormt til å teste ut klokken og funksjonene den har:)

Celina har allerede forstått hvordan man ringer, og den har gått varm! Haha! Veldig stas å selv kunne få tak i oss:) I tillegg har den GPS, noe jeg er veldig spent på! Ettersom vi bor i et nytt område, er det fort gjort for Celina å gå seg "bort".

Så fort vi har fått testet klokken skikkelig kommer det en oppdatering! Stay tuned! :)

Mange klemmer fra Therese og Celina


Liker

Kommentarer