Hvor mye penger bruker du egentlig på mat?

[annonse] Har du lyst til å få premier ved å scanne varene du handler? Hvor mye bruker du egentlig på mat hver uke?

Dette ble jeg nysgjerrig på, og skal de neste 4 ukene teste ut Consumer Scan som medlem av Forbrukerpanelet til GFK Nordic!

Med GFK sin Consumer app får du enkelt oversikt over hvilke varer du handler og hvor mye penger du bruker på mat. Samtidig er du med på å påvirke hvilke varer som skal finnes i butikkene. I tillegg til å få bedre oversikt over dine innkjøp, får du 125 poeng for hver uke du scanner varene dine, med poengene kan du handle varer i «premieshoppen». Du kan også samle poeng ved å verve venner og delta på spørreundersøkelser/konkurranser!

I premieshoppen er det masse flotte varer fra blant annet Vitra, Rosendahl og Kai Bojessen. Eller du kan velge gavekort i stedet for en vare! En liten ekstra motivasjon for å scanne varene hver uke!

Denne uken har jeg scannet varene vi har handlet, og foreløpig virker dette enkelt og greit. Etter en kjapp titt på instruksjonsvideoen var første handletur registrert!

Celina syns det er ekstra gøy, for hun leker «butikk» mens hun scanner varene våre:) Du kan enten scanne mens du er i butikk, eller bare scanne varene når du kommer hjem! Etterpå legger du inn informasjon om pris i innkjøpsdagboken din.

For vår del er det enklest å ta med kvittering fra butikken og scanne varene hjemme. Da får Celina lov å scanne varene, så oppdaterer jeg innkjøpsdagboken etterpå! Moro for Celina og vi tjener poeng :)

Jeg skal fortsette å scanne varer, og vil oppdatere dere underveis på mine tanker om forbrukerpanelet! :)

Om også du vil prøve kan du laste ned appen GFK Scanner, og enkelt registrere deg via denne linken: https://www.gfknorge.no/gfk-s-forbrukerpanel-consumerscan

Etter noen dager mottar du en Mail med innloggingsinfo, da du er godkjent i forbrukerpanelet, og vipps så kan du starte å scanne varer og tjene poeng! :)

Happy scan! :)

Ha en super kveld:)

Klem fra Therese

  • 2 822 visninger

Liker

Kommentarer