{ Førpremiere! }

Hei alle sammen!

I går kom vi hjem fra Grebbestad, og i dag fikk vi endelig hentet de kule produktene fra Disney Junior :)

Vi åpnet esken og der gjemte det seg en sååå fin pakke i gull! Celina hoppet opp og ned på gulvet:) Vi fikk masse kule partyeffekter og noen kjempe søte figurer fra serien! Celina var kjempe fornøyd og startet å leke med en eneste gang. Til og med filmgodis fikk hun :) Mikke Mus har vært en stor slager hjemme hos oss helt siden hun startet å se på barnetv, så dette var midt i blinken for henne. Vi fikk i tillegg første episode av serien, så vi rigget oss til for en skikkelig førpremiere i stua :) 

Disney Juniors animerte TV-serie ”Mikke og racinggjengen“ er et actionfylt racingeventyr for 2-7-åringer. Her møter barna også kjente og kjære karakterer blant Mikkes venner, som Minni, Pluto, Langbein, Dolly og Donald. Mikke og gjengen driver en garasje i Racervik. På fritiden deltar de i fartsfylte og morsomme konkurranser med sine unike racingbiler, som er inspirert av karakterenes personlighet og som både kan forvandle seg i form og farge. Når de ikke er på veien, driver Dolly og Minni Den Glade Hjelper, et foretak som gir en hjelpende hånd til folk i byen.

"Mikke og racinggjengen" har premiere 19. april kl 17 på Disney Junior. 

Etter å ha sett første episode skulle vi helst sett hele serien med en gang! Den var morsom, actionfylt og spennende :) Selv jeg satt å fulgte godt med, det er jo ingen hemmelighet at man ser mye på barnetv når man har barn! Hehe.. Her i hus ser vi stort sett kun på Disney Junior, og vi jublet når vi så at denne serien kommer på skjermen til uken :)

Så husk å få med dere premieren!

Nå kommer et realt bildedryss av alt det fine hun fikk :)

Liker

Kommentarer

wife
wife,
Så stas! 😃 Disney må jo bare være verdens beste filmskapere!
Riktig god påske 😊
nouw.com/wife
Sukkerdrom
Sukkerdrom,
Kjempe stas! Ja disney er virkelig noe for seg selv 😀 riktig god påske til deg også 😘
nouw.com/sukkerdrom
wife
wife,
Helt enig! 😀 Tusen takk 💕
nouw.com/wife