Er det synd på barna som ikke får mobil?

Skrevet i samarbeid med XPLORA

Syns du synd på barna som ikke får mobil?

Det gjør ikke jeg!

Ved å vente med mobil får barna utfolde seg på en helt annen måte! De får brukt kroppen og fantasien ute, uten å bli forstyrret av mobiltelefon med Internett og spill:)

Vi har gjort et bevisst valg ved å gi Celina en XPLORA klokketelefon i stedet! Da kan hun ringe oss, og vi kan ringe henne samt se hvor hun befinner seg. Helt uten at hun blir forstyrret av apper/spill på en telefon :)

For 4 uker siden fikk Celina den nyeste modellen, XPLORA 3S! Denne fikk hun som takk for at hun stilte opp på fotoshoot med XPLORA (kan tro Celina var stolt!)

Vi var vel så fornøyde med den gamle modellen, men den nye har fått litt flere funksjoner:) XPLORA 3S tåler vann, kan ta bilder, samt at man kan sende SMS og talemeldinger! Celina kan ikke skrive enda, så foreløpig bruker hun ringefunksjonen som hun er godt kjent med, og så knipser hun bilder! Det lærte hun seg før jeg rakk å lese bruksanvisningen!

Vi har testet den nye klokken de siste ukene, og jeg må virkelig si at vi er enda mer fornøyd (skulle ikke tro det gikk ann, men jo!) Den nye modellen sitter bedre på armen, og har en klarere skjerm som er enda enklere å navigere på. Selvom den inneholder mye nytt, er den fremdeles enkel å bruke for barn. Appen er også forbedret for oss foreldre!

Vi gleder oss til å teste klokken videre utover vinteren med snø og slaps! Så skal vi oppdatere dere underveis:)

Jeg vil påstå at dette er årets beste julegave tips!

Den nye modellen finnes kun i begrenset opplag, så jeg vil anbefale deg å tenke fort om du vurderer en slik klokke til dine barn!

Med koden «ThereseLA» får du 1 mnd gratis om du kjøper klokken med 6/12 mnd abonnement :)

Klem fra Therese og Celina

[Bilder tatt på fotoshoot med XPLORA]

Liker

Kommentarer