{ Celina 4 år - Bildedryss }

Hei og god morgen!

I dag skal jeg endelig få vist dere litt fra bursdagen til Celina som vi hadde for litt siden :) tenk at hun er 4 år allerede!

I tradisjon tro hadde vi tema bursdag, og Celina valgte tema allerede i fjor! Haha! Barnebursdagen feiret vi på Leos lekeland, så tok vi voksen bursdagen hjemme hos oss:)

Beklager litt dårlig kvalitet på bildene, men i år fikk jeg kun tatt bilder med telefonen!

Dessertbordet i år ble oppå en kommode, jeg fant papirduk på rull til kun 41 kr på Nille, samt glitterløper til 10 kr som ble brukt på alle bord og på kommoden. Genialt!

Årets farger ble pasteller og gull, og såklart Enhjørningsbursdag! Den nydelige 4 talls ballongen kjøpte jeg fra Festligeting :) Cupcakeformer med enhjørninger er fra Festkompaniet , jeg rett og slett elsket de!

Jeg bake både vanilje og sjokolade cupcakes, med smørkrem som topping, på noen laget jeg også enhjørningshorn i marsipan som jeg malte i spiselig gull:)

Iskrembilen er fra Festfabrikken og ble fylt med panacotta og cupcakes! "Iskremkjeksen" ble fyllt med baconsnacks :) de super søte begerene i mint med gullprikker kjøpte jeg hos Festligeting Jeg festet på personaliserte klistremerker, synes det ble innmari søtt! Gullskjeene er fra Ebay :)

Super søt Sweet Shop stand fra Feststemning med potetgull og cupcakes! Denne var helt fantastisk! Litt frukt måtte vi også ha, så da brukte jeg noen cupcake former fra Kremmerhuset :)

Som backdrop bak "dessertbordet" hang jeg opp super søte bannere fra Festkompaniet! Sammen med Vifter i pasteller ble det super kult! Viftene kjøpte jeg hos Minikids 😃

På vinduene hang jeg opp bannere og en herlig enhjørningsballong fra Festfabrikken!

Heldigvis hadde jeg masse pynt igjen fra 2 års dagen til Celina, så jeg hentet opp gullvaser og fordelte roser i rosafarger utover. I tillegg blåste jeg opp små supersøte ballonger med konfetti som sto midt på bordet:)

Pappasjetter, servietter og kopper kjøpt hos Minikids, sugerør kjøpt på Nille! :)

Partyhatter og blåsehorn er et must når det er bursdag her, de gledet både liten og stor! Hehe.. som dere ser på bildet nedenfor brukte pappa de som horn.

Om ikke det var nok klarte jeg å smelle av en konfettikanon! Haha! Herregud vi skvatt alle mann, Øivind tok tilfeldigvis bilde da det skjedde. Fy søren! Alle holdt for kopper og asjetter, for konfettien fløy. Etterpå lo vi så vi grein alle mann, Celina jublet av glede!

Jeg støvsuger fremdeles konfetti, men moro var det :)

Nedover kommer det masse bilder, bursdagsbarnet var kjempe fornøyd med besøk, kaker og gaver! Det var en fantastisk vellykket helg :)

Jeg som ikke har bakt på 1 år prøvde meg på en enhjørningskake. Alt er såklart spiselig, og lillemor var kjempe fornøyd! Bedre bilde av den ser du nesten helt nederst:)

Lurer du på noe er det bare å spørre! Ha en fantastisk dag :)


Klem fra Therese

Liker

Kommentarer

TonjeGroth
TonjeGroth,
Så utrolig lekkert <3 skulle ønske det var min bursdag, å den kaka da. Herregud så flott <3
nouw.com/tonjegroth
Sukkerdrom
Sukkerdrom,
Tusen hjertelig takk! Så snill du er 😊
nouw.com/sukkerdrom