{ New in... Ny vogn! }

Hei og god morgen alle sammen!

Rett før påske var vi så heldige å få lov til å teste ut Beemo Duo Premium Lux 2017 i fargen Grey fra Jollyroom :)

Vi skulle avgårde på påskeferie til campingvognen vår I Grebbestad, og trengte en vogn som var praktisk, tok liten plass og som var god å trille. Vi går veldig mye, og tilbringer stort sett dagene våre ute når vi er der. Selvom Celina begynner å bli stor, er vi avhengige av å ha en vogn når vi er ute på lange turer daglig :)

Vognen var en fryd å montere, og så deilig at det var så lett! Celina ville rett opp i vognen med en gang den var ferdig montert! Dette er jo en duovogn, og bagdelen var like enkel å montere. Vognen er stilren, lett og veldig god å trille! Med enkle grep låses de svingbare hjulene. I tillegg kan man enkelt vende styret slik at du kan trille vognen med enten de store eller de mindre hjulene fremover. Det er 2 bremser, en fotbrems og en håndbrems! Genialt!

Vognen er beregnet fra nyfødt og opp til 5 år, altså 0-20kg, samt at du kan ha 4 kg bagasje under vognen. Helt perfekt for oss! Sittedelen kan monteres begge veier, og i tillegg er det 3 stillinger på setet. Celinas favorittstilling var garantert liggende! haha! sååå fornøyd frøken, og ikke minst mamma!

Detaljene på denne vogna er helt superb, skinn på styret, samt på bøylen på sittedelen. Og fargen da dere, den gråmelerte fargen er sååå lekker! Et godt tips er at denne vognen nå er satt ned med hele 50%, da får du en utrolig god vogn for en meget billig penge!

Vi har alltid hatt Emmaljuna, og de siste årene en Emmaljunga Scooter. Ulempen er at de er veldig tunge og tar enormt med plass. Etter denne vognen ankom, kommer vi aldri til å bruke Emmaljunga igjen! Skjønner virkelig ikke hvorfor jeg ikke valgte en så tung vogn fra start! Denne Beemoo vogna hadde jo vært så mye bedre! Men nå har jeg lært, skal jeg noen gang ha en til, så blir det en slik vogn! :)

I tillegg var vi så heldige å få lov til å prøve den nye sommerposen fra Nordlys i light pink, Celinas favorittfarge! Vognposen holder vind og regn ute, og er akkurat passe tynn/tykk til å holde barnet varmt. Som sagt er vi veldig mye ute, og da er en god vognpose alfa omega! De nye vognposene er akkurat nå på salg, og er satt ned til 995kr :)

Vi har testet både vognen og vognposen i kjølig påskevær langs svenskekysten. Vognen er trillet på asfalt, grus, brygge og strand, opp og ned bratte bakker! Selvom vi har fått denne vognen, mener jeg oppriktig at dette er en fantastisk vogn!

Slått sammen tar den meget lite plass, og er like god til daglig bruk som på ferie! Enkel å slå sammen og tar liten plass i bilen :) Nå gleder vi oss til en lang og herlig sesong i Grebbestad fremover"

Nå kommer et skikkelig bildedryss :)

Ettersom du har 3 innnstillinger på sittedelen, og den øverste innstillingen er såpass rett kan du enkelt bruke vognen som en "barnestol" dersom du er på restaurant! Det gjorde vi på bryggen. Kjempe digg! Celina var som dere ser veldig fornøyd for å få lov å kose seg i vogna i stedet for å sitte og fryse på en stol :)

På bildet under er sittedelen på miderste innstilling, halvt sittende og halvt liggende. Kallesjen ville hun ha lengst mulig ned, og den skjermet godt for den sure vinden :)

Det er store lysegrå knapper, og man ser enkelt hvor man skal trykke for å regulere sittestilling, feste hjul eller lignende. Vognen slås enkelt sammen med et grep og er gjort på null komma niks! Hjulene klipses enkelt av dersom du har veldig lite plass i bilen :)

Jeg er frelst!

Riktig god påske videre alle sammen :)

Klemmer fra Therese

//Innlegg skrevet i samarbeid med Jollyroom //

Liker

Kommentarer