{ BACK TO SCHOOL }

Hei og god morgen!

Forrige uke fikk vi en stor pakke fra Jollyroom med masse herlig nytt til Celina!

Hun har lenge ønsket seg en stor jente sykkel, sammen har vi trålet nettet etter den "rette" sykkelen. Som 4 åring har man jo sterke meninger, og sykkelen MÅTTE være rosa må du vite! hehe.. Da vi kom over denne Pinepeak sykkelen var Celina solgt, dette var drømmesykkelen ! Vi valgte 16 tommer sykkelen som passer i aldersgruppen 4-7 år, men Jollyroom har også mindre størrelse (12 tommer) og også løpe/balanse sykler!

Akkurat nå har Jollyroom en helt fantastisk kampanje gående, "Back to School" ! Der er sykkelen akkurat nå satt ned med hele 43%!

Med en gang vi fikk pakket opp sykkelen sto Celina og hoppet på sidelinjen mens hun ropte: "Jeg vil sykle, jeg vil sykle"! hehe.. Så fort sykkelen var skrudd sammen så hoppet hun rett opp og syklet avgårde! Det syns godt på bildene hvor utrolig glad hun var :) Det følger med støttehjul, reflekser og ringeklokke til sykkelen Ringeklokken har hele campingen hørt den siste uka, og naboene hører fort hvem det er som kommer rundt svingen her!

I tillegg til den tøffe sykkelen fikk hun også en kjempe tøff Pinepeak sparkesykkel med LED lys i hjulene som lyser når de ruller! Kjempe gøy, og såklart også i rååååsa farge:) Veldig kjekt å få oppgradert utelekene hjemme, lillemor har vokst så mye det siste året at alt hadde blitt for lite! Balance-sykkelen har tre hjul og er utstyrt med en avansert svingefunksjon, to framhjul for stabilitetens skyld og bremse på bakhjulet. Pinepeak sparkesyklene er også redusert med 51-54% nå som det er Back to School kampanje !

Celina har fartet rundt på campingen her med både sykkel og sparkesykkel, jeg har hengt på slep og løpt etter! hehe..

Om ikke Celina var heldig nok, fikk hun også en tøff rosa GPS klokke fra North 13,5 og et kjempe fint regnsett fra Nordbjørn! (Ikke vanskelig å skjønne hva som er favorittfargen her i hus)

GPS klokkene får du når til 50% rabatt og regnsettene ligger nå fra 30-60% rabatt! Så du kan virkelig gjøre noen reale kupp før barnehage og skolestart!

GPS-klokken gir en ekstra trygghet for deg og barnet ditt. Du har full oversikt over hvor barnet ditt befinner seg via en app på telefonen eller på nettbrettet. Du kan holde kontakten med barnet ditt på vei til og fra skolen, barnehagen eller andre aktiviteter! Det er virkelig noe som har stått høyt på ønskelisten min! Jeg kjenner det blir godt å få en bedre oversikt over hvor hun er når vi er på campingen :)

Regnsettet fra Nordbjørn har en vannsøyle på 8000 mm. (5000 mm etter tre vask), sveisede sømmer, refleksdetaljer og avtagbar hette. Vi hadde Nordbjørn regnsett også i våres og er veldig fornøyd sålangt. De er veldig rimelige, og nå som de er på salg koster de kun fra 179-299kr per sett!

Med vår flaks kom det regn samme dag vi fikk pakken fra Jollyroom, så da fikk Celina prøvd det med en gang! Jammen matchet det også med sykkelen! hehe.. På bildene under ser dere Celina med regntøyet på. Jeg elsket at det var en dus rosa farge! Vi tok str 110/116 ettersom lillemor er på vei ut av 104, det er fortsatt litt stort, men ettersom det kan strammes i skuldrene gjør det ingen ting!

Dere burde virkelig ta en titt innom Back to School kampanjen hos Jollyroom, der finner dere alt fra klær, innredning, ute og innelek, samt utstyr til skole og barnehage som dere kan spare mye penger på :)

Nedover kommer et lite bildedryss av en meget fornøyd campingfrøken :)

Happy shopping!

Mange klemmer fra Therese og Celina :)

Back to School

Liker

Kommentarer