Hejsan! hoppas allt är bra med er jag är dock fortfarande sjuk så här sitter jag i soffan och kollar på The vampires diaries. Ikväll kommer min pojkvän komma över med pizza och så har vi tänkt att kolla på en film tillsammans och mysa lite. Följ mig gärna på instagram: s.u.e.c.a haha Puss!

Vem är din favorit i The vampires diaries? min är iallafall Damon han är ju bara för snygg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förlåt för att inte ha uppdaterat bra... tyvärr så är det så att jag är sjuk och just nu har jag inte orka att göra någonting faktiskt. Men Starbucks går alltid ner även om man är sjuk eller inte haha puss!

Likes

Comments

Morgon allihopa! sitter just nu på bussen påvägen till skolan är sjukt trött plus att jag är förskyld, toppen... Skolan börjar 8:30 så den börjar alldeles strax, efter skolan kommer jag stanna hos min bæ och vi får se om vi drar ut en sväng haha det är ju så kallt, föredrar att sitta hemma hos honom och mysa istället för att gå runt och frysa. Nu ska jag lyssna på musik en liten stund till och sen så är det skola time... haha

Puss och kram!

Likes

Comments

Då var det dags för en fika stund med familjen. Det blir ingen träning idag för att man har blivit sjuk tyvärr så förhoppningsvis så kan jag få träna inom kort.

Likes

Comments

Hejsan hejsan allihopa! hoppas ni har haft en skön morgon för det har jag iallafall haft. In The end så gick jag inte till skolan, stannade hemma istället så sjukt mycket bättre än att sitta i ett klassrum 6 timmar och frysa haha vad är era planer för idag? jag ska iallafall inte göra något speciellt idag, ta det lite lugnt bara. klockan 18:00 måste jag dock åka till min friidrotten för att träna minst 1- 2 timmar, men just nu kommer jag bara ta det lite chill och så kommer jag senare med ett till inlägg. puss!

Likes

Comments

Sängdags dårå, efter en perfekt dag med pojkvännen och kompisarna. Nu får vi se imorgon om man pallar att gå upp till skolan eller inte. Jag är dock tveksam på den saken helt ärligt, lixom vem skulle inte ta chansen till att stanna hemma om man kan? iallafall det är en ny dag imorgon vi får se hur det blir med den saken. Godnatt!

Likes

Comments

Hejsan allihopa! idag har jag varit på stan med min söta lilla pitbull. Vi träffade min kompis runt 16:30 och senare kom min pojkvän förbi och vi stannade där ett tag. Senare mot kvällen gick vi hem till honom och nu sitter vi här och väntar på maten för att äta middag. Puss!

Likes

Comments

Japp, har nu fixat en ny blogg. Varför? Jo för den enkla anledningen jag vill börja blogga igen. Så jag tänkte köra på ny start nu och försöka blogga lite bättre. Puss!

Likes

Comments