Ville bara berätta att jag är överlycklig! Mina besökare stiger som in i... Och att mitt videoinlägg bara är och ta med en nypa salt ;) 
 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag tror jag håller på att bli helt jävla galen jag förstår inte det så obsessed av.... KLACKSKOR!

Likes

Comments

Har så mycket pågående just nu ingenting speciellt egentligen bara tankar och hinner inte med de utomstående sakerna som tillexempel och blogga... Men fräscht utseende mer blogglust iallafall för min del! Så uppdaterar er med fräscha bilder och bättre inlägg imorgon! Pusssss älsklingar

Likes

Comments

En väldigt seg dag orkar tyvärr inte blogga idag.. Blir bättre imorgon! Puss


Likes

Comments

Känner mig hur smart som helst just nu.. Vaknade vid 17 och glömde att jag hade nagel tid då.. Och det fanns ingen mat hemma så jag gick ner till coop och köpte en ceasar sallad, en pago frukt dryck, 2 blekning, 2 ask blond, 2 vanilj te och en varma koppen. Det viktigaste just nu. Har ätit och känner mig halvt yr. Kanske vanligt efter att inte ha ätit på cirka 5 dagar.. Men det jämnar ut sig blir ett hårt kvällspass. Mår jätte illa just nu så ska ta och lägga mig för och vila en stund. Puss!


      

Likes

Comments

Hej mina babes tänkte unna er med dagens tips och det är ju själv klart  att ta hand om sig själv! Ha en egen spakväll en gång i veckan och unna din kropp lite god saker som t.ex body scrub, ansiktsmask, body lotion osv.. Hela köret liksom! Du kommer inte bara få en lenare kropp utan en fräschare känsla också! Jag ska nu hoppa in i badet och ha en rejäl spa kväll eller dvs natt spa klockan slår ju näst intill tolv tills jag är klar. Ännu ett tips unna dig lite saker som till exempel fixa håret, färga, olja in osv ett mycket bra tips är ricin olja! En hjälte i nöden. Fixa dessutom naglarna sola nångång och ta på dig fina kläder köp något nytt nångång tro mig du får bättre själv förtroende. Puss älskar er!

Likes

Comments

Hello my babys! har en ny header gjord av Ewelina Edberg ni kan se hennes blogg namn på headern då jag inte lärt mig och lägga ut länkar än.. Ville iallafall uppdatera lite eftersom att jag inte har någonting för mig. Tänkte ha en spa kväll men det har nämligen dykit upp massa gäster.. Så får ta det senare. PUSS! 


Likes

Comments

Hej sötisar! Har haft en väldigt stressad dag.. Var tvungen och gå till centrum direkt när jag vaknade.. Fixade lite saker.. Och köpte hårfärg alltså blond hårfärg men vågar inte färga så ska spara dom till en lite mer modig dag.. Hahaha.. Har redan ångest över lite saker orkar inte förstöra mitt hår mer än vad det redan är förstört. Så väntar nog med det! Förövrigt så har jag inte gjort mycket alls.. Tänkte sola men det blev dock inte av.. Så får göra det innan eller efter skolan. Har bokat tid för naglar imorgon och tatuering på onsdag vet dock inte om jag ska tatuera mig vi får väl se.. Vad jag ska göra får ni se då. Inga höga förhoppningar här i onödan. Är väldigt sur över att mina besökare har sänkts.. VÄLDIGT mycket. Hade 1800 unika varje dag på blogg.se men slutade blogga där för och blogga på myshowroom och det gick åt skogen hatade verkligen allt där. Och Nattstad är väl det bästa och skönaste byter nog aldrig! Okej man ska aldrig säga aldrig men är bekväm här ett tag till. Ska iallafall hänga lite med mig själv idag det behövs en pickyourselfup dag tycker jag så om jag orkar går jag ner till coop för och köpa ansiktsmask och skit.. Annars får jag väl nöja mig med scrub och bodylotion osv... Funtar på och färga håret men måste använda hjärtat nu. Vill inte sluta som en ginger.BJUDER PÅ EN GAMMAL BILD Pussss


Likes

Comments